Blog


Zoeken

Categorieën

Archief

Waarom u al even niets van ons heeft gehoord?

Geschreven op in de categorie Nieuws We hadden het reeds aangekondigd, 2013 wordt knallen! En knallen ... hebben we gedaan ... doen we nog steeds ... en doen we gewoon rustig verder.

Waarom u al even niets van ons heeft gehoord?

De afgelopen maanden kozen heel wat organisaties voor Thinline als partner voor hun online project en daar zijn we heel blij om. We hebben dan ook niet stilgezeten.

Volvo Cars


volvoWe bouwden voor Volvo Cars een digitaal platform voor het automatiseren van hun bedrijfsbezoeken. Dit systeem werd gebouwd op basis van ons inhouse beheerplatform Creem. Dankzij deze online toepassing verlopen alle inschrijvingen, betalingen, communicatie, planning, gidsen, facturatie, ... op een gebruiksvriendelijke, duidelijke en vlotte manier.

Dit platform kon ondanks zijn korte looptijd reeds rekenen op heel wat belangstelling en interesse. Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren!

Creem CMS Shop module


groundebmxNa het groeiende succes van hun webshop openden onze vrienden van Groundedbmx hun eerste fysieke winkel. Dankzij Creem CMS, het beheersysteem van onze webshops, kon ook het beheer van de winkel volgens hetzelfde gebruiksvriendelijke proces verlopen.

Creem CMS zorgt ervoor dat de winkel in rechtstreekse verbinding staat met de webshop en op elk moment op elke plaats over juiste cijfers beschikt. Dankzij het online kassasysteem kan Groundedbmx niet alleen het aantal kassa's ten allen tijde schalen naar wens, ook pop-up stores, event-stores en nieuwe filialen gebeuren in een muisklik.

Deze krachtige tool werd door Thinline ontwikkeld en beschikt over alle nodige tools om uw verkoop online in goede banen te leiden.

Meer weten over Creem CMS of over E-commerce in het algemeen? Contacteer ons!

Creem CMS


creemcmsCreem CMS, ons inhouse CMS kreeg een complete make-over. De voorbije jaren hebben we flink gesleuteld aan ons eigen beheersysteem. Dankzij de opgelopen ervaring, de nieuwe technologische mogelijkheden en de nieuwe behoeften van onze klanten kon dit systeem een paar flinke stappen voorwaarts nemen. Niet alleen werd er aardig wat geprogrammeerd, het platform kreeg ook een geheel nieuw jasje.

Nice things are about to happen


thinlinecakesMogelijks zag u al enkele projecten online verschijnen de afgelopen maanden, zoniet, dan kan u ze spotten onder onze projecten. De komende weken zullen heel wat nieuwe projecten gelanceerd worden. Hou dus zeker onze website en onze facebookpagina in de gaten. (aarzel niet om onze pagina van een extra 'like' te voorzien)

We zijn verhuisd!

Geschreven op in de categorie Nieuws viserijOp vrijdag 30 november 2012 zijn we verhuisd en hebben we onze kantoren in de Lucas Munichstraat achtergelaten. Maar geen paniek, ons nieuw kantoor ligt op amper een boogscheut van het oude.

Na 2 jaar, veilig en wel verborgen in onze kantoren in de Lucas Munichstraat, zetten we enkele stappen richting de spotlight. Letterlijk, enkele stappen.

Kantoor gezocht en kantoor gevonden op amper 350 meter van het oude. Dat is 4 minuten en 31 seconden wandelen oftewel 1 minuut en 12 seconden fietsen, wat neer komt op een 284 koprollengtes of 196 vleugelslagen van een Oost-Europeese ongeladen zwaluw.

Het nieuwe kantoor kijkt vanop de Ferdinand Lousbergskaai uit op de waterlijn van de Viserij. Uw boot parkeert u best aan de overzijde, onze voordeur vindt u net om de hoek in de Slachthuisstraat.

U noteert?
Thinline
Slachthuisstraat 2
9000 Gent


Wees welkom!

Help! Domeinnaam gestolen!

Geschreven op in de categorie Tips & Tricks Vaak komen klanten aankloppen met een domeinnaam waarvan ze geen licentiehouder zijn. Toch is het heel eenvoudig te controleren of een domeinnaam correct op jouw naam werd geregistreerd.

Een .be domeinnaam?

Surf naar DNS.be en volg onderstaande stappen. Vind je jouw gegevens onder "Domeinnaamhouder", dan bent u de rechtmatige eigenaar, proficiat!

dns_1

Een .com, .net of andere extensie?

Via WHOIS.net kan je nagaan of jij de eigenaar bent van jouw domeinnaam.

Nog geen domeinnaam?

Registreer jouw domeinnaam bij een betrouwbare partner.
Vergelijk prijzen, je zal snel ontdekken wie te duur en wie "te goedkoop" is (pay peanuts, get monkeys).
Zorg dat je een bewijs van registratie en betaling ontvangt. (bv. factuur)
Controleer na registratie of jouw gegevens correct zijn ingevuld.

Mijn domeinnaam staat niet op mijn naam, wat nu?

Neem eerst en vooral contact op met de instantie die jouw domeinnaam heeft geregistreerd en vraag voor een correctie. Mogelijks passen zij de gegevens zonder enig probleem aan.

Geen succes? Contacteer een andere (betrouwbare) hostingsfirma of webbedrijf, zij zullen jou vast en zeker verder helpen.