Blog


Zoeken

Categorieën

Archief

Waarom u al even niets van ons heeft gehoord?

Geschreven op in de categorie Nieuws We hadden het reeds aangekondigd, 2013 wordt knallen! En knallen ... hebben we gedaan ... doen we nog steeds ... en doen we gewoon rustig verder.

Waarom u al even niets van ons heeft gehoord?

De afgelopen maanden kozen heel wat organisaties voor Thinline als partner voor hun online project en daar zijn we heel blij om. We hebben dan ook niet stilgezeten.

Volvo Cars


volvoWe bouwden voor Volvo Cars een digitaal platform voor het automatiseren van hun bedrijfsbezoeken. Dit systeem werd gebouwd op basis van ons inhouse beheerplatform Creem. Dankzij deze online toepassing verlopen alle inschrijvingen, betalingen, communicatie, planning, gidsen, facturatie, ... op een gebruiksvriendelijke, duidelijke en vlotte manier.

Dit platform kon ondanks zijn korte looptijd reeds rekenen op heel wat belangstelling en interesse. Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren!

ShopInAbox


groundebmxNa het groeiende succes van hun webshop openden onze vrienden van Groundedbmx hun eerste fysieke winkel. Dankzij ShopInAbox, het beheersysteem van onze webshops, kon ook het beheer van de winkel volgens hetzelfde gebruiksvriendelijke proces verlopen.

ShopInAbox zorgt ervoor dat de winkel in rechtstreekse verbinding staat met de webshop en op elk moment op elke plaats over juiste cijfers beschikt. Dankzij het online kassasysteem kan Groundedbmx niet alleen het aantal kassa's ten allen tijde schalen naar wens, ook pop-up stores, event-stores en nieuwe filialen gebeuren in een muisklik.

Deze krachtige tool werd door Thinline ontwikkeld en beschikt over alle nodige tools om uw verkoop online in goede banen te leiden.

Meer weten over ShopInAbox of over E-commerce in het algemeen? Contacteer ons!

Creem CMS


creemcmsCreem CMS, ons inhouse CMS kreeg een complete make-over. De voorbije jaren hebben we flink gesleuteld aan ons eigen beheersysteem. Dankzij de opgelopen ervaring, de nieuwe technologische mogelijkheden en de nieuwe behoeften van onze klanten kon dit systeem een paar flinke stappen voorwaarts nemen. Niet alleen werd er aardig wat geprogrammeerd, het platform kreeg ook een geheel nieuw jasje.

Nice things are about to happen


thinlinecakesMogelijks zag u al enkele projecten online verschijnen de afgelopen maanden, zoniet, dan kan u ze spotten onder onze projecten. De komende weken zullen heel wat nieuwe projecten gelanceerd worden. Hou dus zeker onze website en onze facebookpagina in de gaten. (aarzel niet om onze pagina van een extra 'like' te voorzien)

We zijn verhuisd!

Geschreven op in de categorie Nieuws viserijOp vrijdag 30 november 2012 zijn we verhuisd en hebben we onze kantoren in de Lucas Munichstraat achtergelaten. Maar geen paniek, ons nieuw kantoor ligt op amper een boogscheut van het oude.

Na 2 jaar, veilig en wel verborgen in onze kantoren in de Lucas Munichstraat, zetten we enkele stappen richting de spotlight. Letterlijk, enkele stappen.

Kantoor gezocht en kantoor gevonden op amper 350 meter van het oude. Dat is 4 minuten en 31 seconden wandelen oftewel 1 minuut en 12 seconden fietsen, wat neer komt op een 284 koprollengtes of 196 vleugelslagen van een Oost-Europeese ongeladen zwaluw.

Het nieuwe kantoor kijkt vanop de Ferdinand Lousbergskaai uit op de waterlijn van de Viserij. Uw boot parkeert u best aan de overzijde, onze voordeur vindt u net om de hoek in de Slachthuisstraat.

U noteert?
Thinline
Slachthuisstraat 2
9000 Gent


Wees welkom!

Thinline is lid van FeWeb

Geschreven op in de categorie Nieuws Bij Thinline trachten we actief ons steentje bij te dragen aan de websector. Daarom zijn we lid van FeWeb, de federatie van webbedrijven die werkt aan het professionaliseren en het bundelen van de internetsector, zowel in Vlaanderen, Brussel als in Wallonië.

Dit doen ze door zicht te richten op belangenbehartiging, de promotie van de sector en het waken over en het bevorderen van de kwaliteit.

Meer over FeWeb vind je op www.feweb.be