Wat we doen

Bij Thinline doen we datgene waar we goed in zijn: uw online aanwezigheid op een professionele manier uitbouwen. We ontwerpen en ontwikkelen websites, web applicaties en webshops. We bedenken en werken digitale strategieën uit en zorgen voor een professionele online communicatie.

Van A tot Z? Graag! Van G tot O? Geen probleem! U beslist zelf waarvoor u ons wel of niet inschakelt.

What we do Websites Online marketing Web applicaties Grafisch ontwerp

Websites

Een goede, gebruiksvriendelijke en vlotte website, een noodzakelijk basispakket voor elke onderneming.

Maar laten we het daar vooral niet bij houden. Bij Thinline voorzien we elke website van een handig en krachtig CMS. Zo heeft u de controle over alle inhoud en stuurt u bij waar nodig, in een muisklik. Zo blijft uw website in leven en hebt u alle middelen in handen om uw organisatie ook online in goede banen te leiden.

We ontwikkelen niet alleen websites, we zorgen ook dat er bezoekers naartoe komen. We optimaliseren uw website voor courante zoekmachines, zodat hij in de zoekresultaten verschijnt. En uiteraard zijn onze ogen ook gericht op social media, waarmee de website makkelijk kan gelinkt worden.

Diensten:

Web applicaties

De online mogelijkheden nemen alsmaar toe en daar zijn wij niet rouwig om, integendeel. Bij Thinline grijpen we deze maar al te graag aan om tot een innovatieve toepassing te komen.

Webapplicaties zijn zonder meer ons stokpaardje. Naast onze eigen producten (Creem CMS) zijn we steeds zeer enthousiast wanneer we een online toepassing mogen uitbouwen. Hierbij komt onze doorgedreven aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en doeltreffendheid meer dan goed van pas. We denken mee van begin tot eind en gaan voor topkwaliteit.

Diensten:

Grafisch ontwerp

Design voor het web, een ontwerp dat wérkt.

Een huisstijl vormt de rode draad doorheen uw communicatie en dat is online niet anders. Van corporate datawebsites tot dynamische campagnesites, we vertalen uw huisstijl naar het web en bepalen de juiste sfeer. Daarbij verliezen we de gebruiksvriendelijkheid, informatie-architectuur en dynamiek geen moment uit het oog.

Nog geen huisstijl? Op zoek naar drukwerk? Geen nood, we bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Dankzij onze brede grafische kennis kunnen we ook daar ons mannetje staan.

Diensten:

Online marketing

Of het nu via een website, webshop of facebookpagina is, uw online identiteit verdient alle aandacht. We bedenken samen een goed concept en reiken hiervoor de juiste tools aan.

E-mail campagnes vormen een goede en zeer betaalbare manier om uw doelgroep te bereiken. Via een gebruiksvriendelijk en krachtig mailsysteem bereikt u in no-time uw klanten en prospecten.

Het internet is meer dan één website. Het is een web van sites, services en platformen dat iedere dag groeit. Via integratie van sociale media maken we handig gebruik van dit web om uw online aanwezigheid te versterken en duurzame netwerken uit te bouwen.

Diensten:

Nog niet overtuigd? Oordeel zelf!