We are thinline

Thinline is een creatief webbureau uit het hartje van Gent. We ontwerpen en bouwen websites, web applicaties, webshops, kortom alles wat maar web ademt. We bedenken en werken digitale strategieën uit en zorgen voor een professionele online communicatie. Thinline staat voor een persoonlijke samenwerking met enthousiaste specialisten, die telkens opnieuw het onderste uit de kan halen. Een klein team met grote ambities en een doorgedreven passie voor het web, klaar om uw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

Een duidelijke aanpak

Van bij het begin staat u in contact met de mensen die aan uw project zullen werken. Eén aanspreekpunt, verbonden aan een team van webspecialisten die een verstaanbare taal spreken. Geen moeilijke woorden, geen technische termen, een duidelijke en open communicatie, daar houden wij van.

We starten elk project met naar uw verhaal te luisteren. We brengen samen uw noden en wensen in kaart en komen graag meer te weten over uw organisatie. Voor we effectief van start gaan met de uitwerking van uw project krijgt u van ons een realistisch, concreet en betaalbaar voorstel. Geen verrassingen, een vaste prijs, een duidelijke timing vervat in een overzichtelijke offerte.

Samen sterk

Doorheen het hele proces werken we samen mét u, tenslotte bent u de expert in uw business en kent u uw klanten/doelgroep als geen ander. We denken met u mee en ontwikkelen uw product van A tot Z. Van een eenvoudige microsite tot een complex webplatform. (Minstens) 100% tevredenheid, daar gaan én staan we voor.

Een stapje voor

Bij Thinline kijken we altijd net wat verder dan de vraag. We leggen de lat steeds hoger en blijven hoogstaande kwaliteit nastreven. Het web staat niet stil, dus ook wij niet. En dat merk je in elke fase;
fris ontwerp, responsive webdesign, HTML5, gebruiksvriendelijk, zoekmachine optimalisatie, social media integratie, ...

In goede handen

Bij Thinline bent u in goede handen. Binnen ons team heeft ieder zijn specialiteit en vullen we elkaar perfect aan. Dankzij een geïntegreerde aanpak werken we als één aan uw verhaal.

Elk project is voorzien van een strak verzorgde planning en verloopt volgens een weloverwogen stappenplan. We houden voldoende tussenmomenten om feedback te verwerven en bij te sturen waar nodig. Een doordachte werkwijze die er keer op keer voor zorgt dat we leveren wat we beloven, binnen scope, timing en budget.

Erkend integrator

Doorheen de jaren bouwden we een aantal sterke partnerships uit waar we de nodige erkenningen voor behaalden om u nog beter van dienst te zijn.

Thinline is Ogone Certified, wij weten het Ogone/Ingenico online betaalsysteem op een perfecte en veilige manier te integreren op uw webshop.

Thinline is erkend integrator van Worldline. We weten dan ook als geen andere hoe het SIPS e-payment platform veilig en correct te integreren op uw webshop/applicatie.

Thinline is erkend partner van MultiSafepay. Bij ons kan u terecht voor de integratie van deze online betaaldienst in uw website, webshop of custom applicatie.

Sterke expertise via kwalitatieve partners

Omdat ieder zijn expertise heeft, werken wij met vaste partners voor die zaken waar wij ondersteuning kunnen gebruiken.

Als absolute marktleider is Combell sinds 1999 uitgegroeid tot de meest betrouwbare partner inzake webhosting. Voor alles wat met hosting en domeinnamen te maken heeft, vertrouwen we op hun uitgebreide diensten en kennis

Onze klanten

Elk project bij Thinline komt tot stand door een nauwe samenwerking met de klant. Onze klanten vormen onze beste referenties. We stellen ze dan ook met veel genoegen aan u voor.

Samenwerken? Graag!

Contacteer ons om uw project te bespreken. Hopelijk mogen we ook u weldra toevoegen aan onze lijst van tevreden klanten.

Contacteer ons