Thinline bouwt alles wat web ademt

Thinline is een creatief webbureau uit het hartje van Gent met een passie voor het web. Ons klein team met grote ambities bouwt al meer dan 15 jaar websites, webshops en online applicaties op maat.

Persoonlijke aanpak

Al sinds het prille begin staat een persoonlijke aanpak bij ons centraal. Bij ons geen moeilijk taalgebruik of vakjargon, maar duidelijke en gerichte communicatie. En dat allemaal via één aanspreekpunt, verbonden aan een team van online specialisten. We beginnen elk project door echt naar jou te luisteren. Op die manier kunnen we een resultaat bereiken die perfect aansluit bij jouw noden en verwachtingen. Daarna maken wij een concreet en realistisch voorstel op. We verwerken dat voorstel in een duidelijke offerte, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Bij Thinline heeft elk teamlid zijn eigen expertise, samen vullen we elkaar perfect aan. Dankzij onze geïntegreerde aanpak werken we als een aan uw verhaal. Voor elk project voorzien we een doordachte planning, waarin voldoende feedbackmomenten worden gepland. Zo kunnen wij verzekeren dat we leveren wat we beloven, binnen de afgesproken timing en budget.

"Onze samenwerking groeide uit tot een nauw partnership waar we heel dankbaar om zijn. Steeds tevreden over elke oplevering."

Jessica Van Dorpe - Marketing Manager Camino groep

Geen compromissen

Thinline gaat bij elk project voor (minstens) 100% tevredenheid. Daarom kijken we ook altijd net iets verder dan de vraag. De mogelijkheden online staan namelijk niet stil, dus wij ook niet. Innoveren is hier de boodschap, maar telkens met de noden van de klant in ons achterhoofd. We leggen de lat steeds hoger, en dat in elke fase van jouw digitaal verhaal.


Onze partners & tools

Google
Campaign Monitor
Exact Online
Figma
Adobe
Mollie
Google Analytics
Combell

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak