1 min

Gentse Feesten website onder persaandacht gelanceerd

They are back! Twee geschrapte edities later is er eindelijk de wedergeboorte van De Gentse Feesten. Onder persaandacht werd het officiële programma voorgesteld en de website gelanceerd. Een indrukwekkend programma met meer dan 3.000 activiteiten doet al dromen van de zomer. 


De Gentse Feesten is het grootste stadsfestival van Europa met elk jaar meer dan een miljoen bezoekers. Deze editie zet extra in de verf dat iedereen welkom is om mee te feesten. Je ziet dit in de affiche, het aangepaste programma, maar evengoed in de aandacht van de stad Gent voor mensen met een beperking die gratis om assistentie kunnen vragen. 

Wist je trouwens dat het ontwerp geïnspireerd is op een werk van de Frans kunstschilder Nicolas Poussin en met een Gentse twist 'De Wedergeboorte' voorstelt? Een toepasselijk concept na 2 jaar stilte die deze zomer kan doorbroken worden! Je weet dus waar je moet zijn van 15 juli tot 25 juli.

Al sinds 2014 trachten we creatief te verrassen en digitaal een optimale gebruiksvriendelijkheid te bieden aan de vele bezoekers van dit prachtige stadsfestival. Hopelijk kunnen we jullie ook dit jaar verbazen op www.gentsefeesten.gent!


Ook zin om samen te werken? Aarzel niet en contacteer ons!Ook gebruik maken van onze expertise?

Maak een afspraak