Caryncar: Een website als extra saleskracht 

caryncar

Met meer dan 35 jaar ervaring op zak ben je bij Caryncar aan het juiste adres voor de aankoop of het onderhoud van een Volvo. De garage beschikt over een ruim aanbod van nieuwe en bijna-nieuwe wagens. Daarnaast kan je er ook altijd terecht voor reparaties of het periodiek onderhoud van je wagen. De onafhankelijke Volvo dealer staat garant voor een uitstekende service en een professionele dienstverlening. En dat wouden ze ook exact weerspiegelen op hun website. Thinline nam met veel plezier hun website onder handen.

De uitdaging

Om hun service nog beter te maken had Caryncar nood aan een allesomvattende website op het niveau van de zaak. Hun professionaliteit en expertise moest doorgetrokken worden naar de site, zodat de website bijna een verkoopkanaal op zich kon worden. Daarnaast had het bedrijf ook geen kwalitatief eigen beeldmateriaal, wat wel noodzakelijk is voor een dynamische garage website.

Het resultaat

Een website die als het ware als een online garage kan functioneren. Krachtig beeldmateriaal en uitgebreide informatie zorgen ervoor dat geïnteresseerden een auto kunnen kiezen vanuit hun luie zetel. Het effect van de vernieuwde website bleef ook zeker niet uit. Een groot deel van de kopers komt bij Caryncar terecht via de site, en ook de verkoop kreeg een echte boost.

caryncar online volvo garage

Website als extra saleskracht

Een overzichtelijke online stock is essentieel voor een garage als Caryncar. We haalden bij Thinline alles uit de kast om de website als extra saleskracht te doen functioneren. En daar zijn we, al zeggen we het zelf, goed in geslaagd! Met slechts een druk op de knop hebben bezoekers nu onmiddellijk toegang tot het beschikbare aanbod. Wanneer je een model selecteert, kom je terecht op een heel gedetailleerde informatiepagina. Daar vind je echt alle benodigde details over de wagen terug en kan je meteen ook een infofiche downloaden. Combineer dat met meer dan vijftig foto’s per stockwagen en je hoeft zelfs bijna geen bezoek meer te brengen aan de zaak om je auto te kiezen. 

"De verkoop kende een opvallende groei sinds de lancering van de nieuwe website."


caryncar toonzaal volvo

Krachtige beheertool

Het handmatig up-to-date houden van een stock kan veel tijd in beslag nemen. Daarom maakten we van het cms-systeem achter de website een krachtige beheertool. Caryncar kan nu zelf in een handomdraai nieuwe wagens invoegen. We voegden enkele elementen toe die dit proces nog eenvoudiger maken. Zo kunnen ze informatie makkelijk dupliceren en zijn alle eigenschappen op voorhand gedefinieerd in onze cms. De websitebeheerder moet dus enkel aanvinken wat van toepassing is bij de wagen in kwestie. Per wagen kan Caryncar ook een fiche met vragen overlopen en invullen, waardoor de informatie altijd volledig is.

Tegelijk kan onze cms ook gebruikt worden als sterke analysetool. Het bevat namelijk een historisch overzicht van alle wagens die ooit bij Caryncar te koop stonden. Via de cms kan het bedrijf bijvoorbeeld controleren hoeveel mensen informatie opvroegen of hoe lang een bepaalde wagen te koop stond.

caryncar illustraties symbolen

Haarscherpe fotografie 

Als onafhankelijke dealer mag Caryncar niet zomaar het beeldmateriaal van Volvo overnemen. Net daarom was er nood aan eigen professionele beelden van de zaak en wagens. Ook daarbij kon Thinline helpen. Het resultaat? Een haarscherpe fotoreeks, compleet op het niveau van de zaak. Oordeel gerust zelf!

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak