Responsive website voor Brubotics

BruBotics is een multidisciplinair onderzoeksconsortium bestaande uit 8 onderzoeksgroepen van de Vrije Universiteit Brussel (VUB).

Brubotics

Over Brubotics

Met haar expertise in 'Menselijke Robotica' zoals exoskeletons, bionische prothesen, collaboratieve robots, sociale robots en veel meer, streeft BruBotics de visie na om de levenskwaliteit en werkomstandigheden van mensen te verbeteren dankzij deze Human Robotic technologie.

Met een ideale locatie in het hart van Belgiƫ en Europa en een wereldwijd erkende reputatie heeft BruBotics de ambitie om een Belgische en Europese voortrekkersrol te spelen in dit nieuw opkomend domein.

Brubotics human-centered robots

Brubotics visionary electronics

Website op maat van de klant

Thinline werd ingezet om een responsive website te ontwikkelen voor Brubotics. Op de site kunnen bezoekers terecht om al het laatste nieuws op de voet te volgen. De website bundelt het onderzoek van de onderzoeksgroepen en deelt ook ander onderzoek uit het veld. We ontwikkelden een website en design op maat van de klant. Qua design kozen we voor een wetenschappelijke en professionele uitstraling, gericht op de doelgroep van Brubotics.


Brubotics news vrije universiteit Brussel
Brubotics robots

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak