Webdesign & development

Een mooie, gebruiksvriendelijke website behoort tot het basispakket van elk bedrijf. Maar in een tijdperk waar miljoenen websites bestaan, is het simpelweg bezitten van een website lang niet meer voldoende. Daarom bouwen wij bij Thinline websites die er met kop en schouder bovenuit steken.

Met meer dan tien jaar ervaring op zak, kun je wel stellen dat we specialist op het vlak van websites zijn. Het maken van websites was onze eerste grote liefde, maar we doen zoveel meer dan dat! Uiteraard leveren wij altijd toffe, creatieve, gebruiksvriendelijke en vlotte websites aan onze klanten. Alleen gaan we daarna nog een stapje verder.

Do it your way

Al onze websites worden voorzien van een krachtig contentmanagementsysteem, waarbij je zelf de touwtjes in handen houdt. Met het systeem bepaal je zelf welke content op je website komt en hoef je nooit op anderen te rekenen om je site aan te vullen. Op die manier hou jij volledig de controle in handen en kan je in een muisklik bijsturen waar nodig. Je hoeft trouwens absoluut geen techneut te zijn om je eigen website te beheren. Onze CMS is zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk opgesteld, dat het bijna té vanzelfsprekend lijkt.


Op maat van de veeleisende bezoeker

Websites moeten niet alleen mooi ogen, ze moeten ook goed werken. De gemiddelde online bezoeker van je bedrijf is niet snel tevreden, en daar moet rekening mee gehouden worden. Zo maken wij elke website mobile-friendly en eenvoudig navigeerbaar, en zorgen we er ook voor dat de snelheid goed zit.

De juiste weg

Een website zonder bezoekers is als een café zonder bier. Wij helpen jouw doelgroep de weg te vinden, door jouw website te optimaliseren voor de meest courante zoekmachines. Een hogere ranking in de zoekresultaten? Check!
Ontdek ook onze andere diensten


Heb je onze projecten al gezien?

Bekijk onze casesOok goesting om samen te werken?

Maak een afspraak