Grafisch ontwerp

Een website is in feite het visitekaartje van een merk. Net daarom is het van groot belang dat die perfect weerspiegelt waar jouw bedrijf voor staat. Maar ook de rest van het plaatje moet kloppen. Van een sterk logo tot een complete online huisstijl, bij Thinline gaan wij altijd tot het uiterste om jouw merk de uitstraling te geven die het verdient!

Wij luisteren echt

Bij ons staat een persoonlijke aanpak centraal, en dat zal altijd zo blijven. Voor we aan een project beginnen leren we het bedrijf graag echt kennen. Wij luisteren naar wat de klant wil, en werken daarna een ontwerp op maat uit. Door onze expertise te combineren met de wensen van de klant, komen we telkens tot een resultaat waar iedereen gelukkig van wordt. 

Huisstijl + gebruiksvriendelijkheid = perfectie

Bij Thinline doen wij er alles aan om je bedrijf een herkenbare huisstijl op maat te leveren. Uiteraard mogen we daarbij niet het gebruiksgemak uit het oog verliezen. Een website kan pas echt succesvol worden als het ontwerp ook duidelijk en eenvoudig in gebruik is. Ontdek ook onze andere diensten


Heb je onze projecten al gezien?

Bekijk onze casesOok goesting om samen te werken?

Maak een afspraak