Digitaal design

Een sterke website staat of valt met het digitale ontwerp. Bij Thinline kunnen we reeds terugblikken op jarenlange ervaring in het ontwerpen van websites die er met kop en schouders bovenuit steken.

De juiste uitstraling

In een tijdperk waar bijna iedereen een website heeft, is het niet gemakkelijk om op te vallen. Het juiste design kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf er in de positieve zin uitspringt. Onze grafische designer ontwerpen voor jou graag een website die perfect aansluit bij wat je wil uitstralen met jouw merk. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste look and feel die zal scoren bij jouw doelpubliek.

Van concept tot kleine details

Sterke communicatie begint vanuit een goed idee. Bij Thinline helpen we je graag met het uitwerken van een concept waarmee je een krachtig verhaal kan vertellen aan jouw bezoekers. Wij zorgen ervoor dat jouw webdesign goed in elkaar zit, van het concept tot in de kleinste details. Zo doen we ook altijd beroep op User Interface Design.  De User Interface is de grafische laag die de gebruiker in staat stelt om met de website te communiceren. Bij User Interface Design streef je naar een zo gebruikersvriendelijk mogelijke ervaring. En dat schuilt vaak in de kleine details, zoals de kleur van een call-to-action of de locatie van een pagefold.

Hulp nodig bij het ontwerp van je website, of enkel nood aan een goed concept? Thinline helpt je graag.

Contacteer ons#Expertise


Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak