Content­marketing

Goede content is het begin van alles. Een website met saaie of irrelevante content biedt nu eenmaal geen meerwaarde voor je klanten. Toch draait contentmarketing rond meer dan enkel mooie teksten. Wij begeleiden jouw bedrijf hier graag in!

Waarom content key is

Zonder goede content ben je niets. Waarom zou iemand naar een website surfen, als deze toch geen antwoord op zijn vragen biedt? Of waarom zou je iemand volgen op Instagram als zijn content niet strookt met jouw interesses? Mensen gaan altijd op zoek naar iets online met een reden, iets wat hen meerwaarde kan bieden. Potentiële klanten gaan enkel over tot actie, als content voor hen relevant en waardevol is.

Contentmarketing helpt je om verschillende doelstellingen te verwezenlijken. Het helpt je bijvoorbeeld om het vertrouwen te winnen van klanten en kan je geloofwaardigheid verhogen. Maar het kan bijvoorbeeld ook voor een hogere gebruikservaring zorgen, je beter doen scoren in zoekmachines en zelfs bijdragen tot meer conversies!

Strategie komt eerst

Contentmarketing is zoveel meer dan regelmatig iets posten. Je content moet onderscheidend en interessant zijn voor jouw doelpubliek. Net zoals bij SEO, is contentmarketing iets dat je moet opbouwen. Daarom is het belangrijk om te focussen op een achterliggende strategie. Een online imago opbouwen gebeurt niet op een dag, maar door consistent te zijn, kan je wel al een bepaalde indruk nalaten bij je bezoekers. In samenspraak met jouw bedrijf werken wij een strategie uit voor de content op jouw website, webshop of sociale media zodat jouw copy echt een indruk nalaat. 

Nog niet thuis in contentmarketing? Wij overlopen graag de mogelijkheden met je!

Contacteer ons#Expertise


Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak