“I don’t sell a product. I sell an experience” - Heursel

Bij Heursel moet je zijn voor juwelen met een persoonlijkheid. Elk juweel vertelt immers een herhaal.  Gepersonaliseerd maatwerk, een hoogstaande service, omkaderd met vakkundig handwerk en finesse in hun eigen atelier. 

Heursel instagram

De uitdaging

Heursel sluit na 275 jaar de fysieke deuren, op naar een andere manier van werken. Een nieuw verhaal, dat wij digitaal mochten ondersteunen. 

Het resultaat

De webshop die hadden we al een tijdje geleden ontworpen en hebben we nu een moderne make-over gegeven. Deze ligt helemaal in de lijn met de nieuwe doeleinden van de zaak, zoals bij klanten aan huis langsgaan. We bedachten ook een online strategie om met nieuwe klanten te connecteren. Social media, marketing en copy konden in dit totaalverhaal niet achterblijven. 

Heursel Parmigiani
Heursel horloges en juwelen

Moderne webshop

Heursel heeft veel internationale klanten, die graag shoppen in zijn webshop. Zo kwam de vraag meerdere keren terug of ze niet met Bitcoins konden betalen. Zo gevraagd zo gedaan, klanten kunnen momenteel vlot met Bitcoins betalen.

Niet elke klant weet meteen waar hij of zij naar op zoek is. Daarom introduceerden we de jewel/watch finder. Daar kan je op basis van je doelgroep, type, formaat,.. op zoek naar het perfecte geschenk. Zo moet de klant niet een volledig aanbod doorbladeren, maar kan er gericht gezocht worden. 

Heursel webshop

Online etalage

Een webshop draagt niet enkel bij tot online verkoop maar verhoogt ook je fysieke verkoop dankzij een online catalogus. Vaak is deze makkelijker doorzoekbaar dan een echte etalage en is je digitale visitekaartje

Heursel facebook advertising

Heursel horloges

Doordachte content

Connecteren met klanten dat doe je vanaf het eerste contact. Een goede online indruk is dan ook onmisbaar. Het promoten van een webshop en de dienstverlening dat deden we vanaf verschillende kanalen. Inzetten op social media, marketing en copy in combinatie met sterke fotografie zorgde ervoor dat we voor Heursel in zijn nieuwe jasje meer merkbekendheid opbouwden en ook meer leads binnenhaalden. Een win win situatie dus!


Search Engine Advertising

Wanneer je minder de focus legt op een fysieke winkel mag je de kracht van marketing absoluut niet onderschatten. Voor Heursel stelden we een SEA strategie op, bepaalden we budgetten en stelden we gerichte campagnes op. De resultaten die mochten er zeker zijn, de verkoop steeg meteen met een tevreden klant als gevolg!

Heursel instagram
Heursel facebook

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak