“Dat FYX-en we wel”

Fyxt is gespecialiseerd in allerhande bouw karweien en afbouwwerken. Een echte one-stop-shop voor heel wat uiteenlopende klusjes. Rasechte stielmannen die graag de handen uit de mouwen steken.  

FYXT webdesign

De uitdaging

Bij Fyxt kan je aankloppen voor een klein klusje of een grote uitdaging, ze kunnen je bijstaan bij heel wat verschillende karweien. De vraag stelde zich dus in hoe we dit diverse aanbod best aan de man konden brengen.

Het resultaat

Een robuuste site met een duidelijke indeling. Zonder in talloze clichés te vervallen duidelijk zichtbaar dat het over de bouwsector gaat, maar met een duidelijk eigenheid om zo boven de concurrentie uit te springen. Wij stroomlijnden het verhaal en bouwden een sterke website.


FYXT bouwwerken
FYXT services
FYXT design

Vakmanschap

De aangeleverde brand guide vertaalden we efficiënt in een User Interface design dat subliem aansluit bij alles van print. De homepage is een duidelijke binnenkomer die de nieuwe uitstraling en dienstverlening maximaal naar buiten brengt. Een ideale sales tool en het perfecte visitekaartje. Verloren lopen is in deze site absoluut geen optie.

FYXT realisaties
contact FYXT

Details matter!

Onze front-enders konden zich met deze site perfect uitleven. We voorzagen voor FYXT heel wat custom opmaak mogelijkheden waardoor de klant talloze opties heeft om tot een knap resultaat te komen. De talloze integraties zorgen er ook voor dat de vacatures & formulieren achter de schermen vlot verlopen en geen eindeloze opvolging vragen. De workload verminderen, daar streven we naar!

FYXT responsive design
FYXT werkman
FYXT kwalitatieve realisaties

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak