Online marketing

Uiteraard stopt de uitdaging niet na de lancering van je website of applicatie. Een project is pas echt succesvol als het ook daadwerkelijk bezoekers en resultaten oplevert.  Bij Thinline halen wij alles uit de kast om jouw doelpubliek de weg naar jouw website te doen vinden.

Jouw website naar de top

In de weg naar meer trafiek zijn SEO en SEA jouw beste vrienden. Door de juiste combinatie van zoekmachineoptimalisatie en online advertenties help jij jouw bedrijf naar de top (van Google en co.). Helaas zijn geen van beide methodes exacte wetenschap, waardoor je zelf al snel het overzicht kan verliezen. Bij Thinline staan we jou graag bij met onze kennis en ervaring in dit trial-en-error verhaal.

Ook sociale media spelen een belangrijke rol in de weg naar meer naamsbekendheid. Zo zorgen wij dat al je kanalen geïntegreerd worden in jouw website of tool. Verder is een doordachte strategie ook enorm belangrijk voor een succesvol social media verhaal.

Content is key

Ook goede content is essentieel voor je online identiteit. Jouw content moet namelijk alles bevatten waar jouw bezoeker op zoek naar is, en meer. Door waardevolle en relevante teksten en leuke foto’s aan te bieden, houdt je je bezoekers tevreden. En hoewel je content in de eerste plaats gericht is op je doelpubliek, mag je zeker ook zoekmachines niet vergeten via SEO-copywriting. Klinkt dit als een te grote uitdaging? Wij kunnen helpen!Ontdek ook onze andere diensten


Heb je onze projecten al gezien?

Bekijk onze casesOok goesting om samen te werken?

Maak een afspraak