ERP/ CRM

Nood aan een vlottere workflow? Dan kan een ERP- of CRM-systeem misschien wel de oplossing bieden! Ons ervaren team zet graag hun schouders onder jouw webapplicatie op maat.

Enterprise Resource Planner (ERP)

Een Enterprise Resource Planner, of kortweg ERP, is een software of applicatie die alle bedrijfsprocessen ondersteunt. Zo'n systeem bundelt al deze activiteiten, zodat je alles vanaf een plek kan regelen. Zo'n tool is vaak onmisbaar voor bedrijven en kan je werking vlotter dan ooit maken. Bij Thinline helpen we jou bedrijf graag met het uitwerken van een gepersonaliseerde ERP. We zorgen ervoor dat deze alles bevat wat jij nodig hebt. Denk maar aan boekhouding, projectmanagement, inkoopbeheer... de opties zijn eindeloos

Custom Relationship Management (CRM)

Een Custom Relationship Management of crm is een tool voor klantenbeheer met als doel om klantengegevens te analyseren en de relatie met de klant te verbeteren. Er zijn vandaag al heel wat zo'n systemen te vinden op het internet, maar toch kan je ook je voordeel halen uit een gepersonaliseerde crm. Wij ontwikkelden reeds verschillende applicaties op maat voor onze klanten, waaronder crm's. Bij ons ben je dus zeker in de juiste handen!

Denk je dat een ERP of CRM jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen? Of ben je nog naar iets specifieker op zoek?

Wij helpen je graag#Expertise


Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak