Op jacht naar een betere workflow

Jager worden: het is lang niet zo eenvoudig als het lijkt. Het Instituut voor Jachtopleiding, of kortweg IJO, is al meer dan 35 jaar lang gespecialiseerd in theorie- en praktijkbegeleiding voor jagers in spe. Door een blijvende groei had het bedrijf nood aan een digitalisering van hun workflow. Thinline schoot te hulp.

jachtopleiding

De uitdaging

Met acht opleidingscentra die elk 1 tot 2 cursussen per jaar aanbieden, goed voor honderden leden, was er een dringende nood aan een betere workflow. Een digitaal inschrijvingssysteem en een online oplossing om lesmateriaal te delen bieden redding.

Het resultaat

Een compleet beheersysteem waar Jachtbeheer zelf volledig de touwtjes in handen houdt. Via een digitale inschrijving krijgen cursisten meteen toegang tot een digitaal opleidingsplatform. De sessies worden bovendien geboekt via een online planningstool die het inschrijvingsproces nog meer vereenvoudigd.

IJO webdesign
jachtopleiding opleidingen

Let's talk tech

Door de complexe, tweeledige vraag van Jachtbeheer, was er nood aan een volledig beheerplatform. Hiervoor maakten we gebruik van CMS-systeem Creem, die we compleet aan de noden van het IJO aanpasten. We maakten het hen zo eenvoudig mogelijk, met als resultaat dat de workflow nu efficiĆ«nter dan ooit is. Zo gebeurt het volledige inschrijvingsproces, van het inplannen van data tot de opvolging via e-mail, compleet automatisch. Na de online inschrijving en betaling, krijgt de cursist meteen toegang tot het opleidingsplatform. Verder is het digitale opleidingsplatform zo gebruiksvriendelijk mogelijk opgesteld, zodat zelfs de meest technofobe instructeur zonder problemen kan communiceren met cursisten en eenvoudig cursussen kan uploaden.

jachtopleiding opleidingscentra

jachtopleiding hagelschieten
jachtopleiding vragen
jachtopleiding theorie cursus

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak