ruysschaert taalcursussen

Een krachtige tool voor Ruysschaert 

Een taal écht leren begint pas op het moment dat je je moedertaal los laat en begint te denken en dromen in een andere taal. Zo luidt de kerngedachte aan Language Academy Ruysschaert. Als een van de grootste organisaties op het vlak van taalimmersie in België en ver daarbuiten, weten ze over wat ze spreken. We zijn dan ook fier om de vaste digitale partner van Ruysschaert te zijn, en dat al sinds het prille begin van Thinline in 2009!

De uitdaging

Ons project voor Ruysschaert bestond in grote lijnen uit twee enorme luiken. Aan de ene kant had je de website, die zeer uitgebreide informatie moest bevatten en als een soort extra digitale support moest functioneren. Anderzijds een gedeelte achter de schermen, waar het volledige beheer van de klanten en cursussen in een digitale vorm gegoten werd. Dit allemaal gecombineerd vormde voor ons een mooie uitdaging.

Het resultaat

Persoonlijk denken we dat het feit dat we al meer dan tien jaar lang de vaste partner van Ruysschaert zijn, meer dan voldoende zegt. ;) Daarnaast is deze webapplicatie toch wel een van de meest uitgebreide die we tot nu toe hebben geschreven. Een samenwerking om trots op te zijn dus.

ruysschaert cursussen
logo ruysschaert

“Digitale support, in de website ingebakken”

Allesomvattende website

Een website voor organisaties als Ruysschaert functioneert idealiter als extra saleskanaal. Om die reden maakten we een heel uitgebreide site, waar erg gedetailleerde informatie gevonden kan worden over het bedrijf, hun werkwijze en hun cursussen. Al de informatie wordt vergezeld door sfeerfoto’s of kleine infographics die het verhaal van Ruysschaert nog duidelijker maken.

Via de website krijg je ook toegang tot heel wat didactische resources. Gemotiveerde leerlingen vinden er heel wat lesmateriaal, oefensites tot zelfs pdf’s met films of boeken die je helpen met de taal. 

ruysschaert aanbod kampen

Zit je ondanks de uitgebreide site toch nog met een vraag? Dan vind je het antwoord wellicht wel op de FAQ-pagina! We verzamelden alle veelgestelde vragen in een reeks categorieën. Wie daarna nog geen antwoord heeft gevonden, worden via een duidelijke call-to-action aangespoord om te telefoneren of een e-mail te verzenden met hun vraag.


ruysschaert inschrijven

Inschrijven = kinderspel

Via ons online platform kunnen ouders heel eenvoudig hun kinderen inschrijven voor een of meerdere cursussen. We maakten het proces dan ook zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Zo kan je als ouder heel eenvoudig een tweede kind toevoegen aan de cursus zonder het hele proces opnieuw te moeten overlopen. De betaling zelf kan gewoon achteraf via overschrijving.

ruysschaert kamp voetbal

Bom van een applicatie

Achter de schermen bouwden we voor Ruysschaert onze meest allesomvattende webapplicatie tot op heden. Met de tool kunnen ze het volledige beheer van de Language Academy nu op een plek uitvoeren. Onze applicatie bevat de volgende features:


Dashboard inschrijvingen

Via het dashboard krijg je in een klik een overzicht van alle inschrijvingen. Wanneer een klant belt of een e-mail stuurt, kan je eenvoudig de inschrijving opvragen via de zoekbalk. Elke inschrijving bevat uitgebreide informatie over de leerling, de cursus, de communicatie en de betalingen.

ruysschaert dashboard inschrijvingen

Communicatie

Met onze applicatie kan je alle communicatie op één plek beheren. In slechts enkele klikken ontdek je wat er reeds gecommuniceerd werd en voeg je eenvoudig nieuwe gesprekken toe.

Boekhouding

Ook de volledige boekhouding kan geregeld worden via de applicatie. Betalingen worden automatisch bijgehouden en medewerkers kunnen eenvoudig opvolgen of facturen al dan niet betaald werden. 

ruysschaert dropdown mail

Beheer leerlingen

Via de applicatie stel je eenvoudig uitgebreide informatiefiches samen over elke leerling. Deze fiches worden automatisch opgesteld op basis van het inschrijvingsformulier en kunnen handmatig worden aangevuld. Je vindt er alle informatie over de leerling zelf, maar ook over zijn ouders en eventuele broers of zussen.

Cursussen

De webapplicatie bevat alle cursussen die de language academy aanbiedt. Elke cursuspagina bevat tal van info. Bijvoorbeeld over de leerkrachten voor die cursus, hoeveel de leerkracht moet betaald worden. Je kan zelfs heel eenvoudig contracten genereren via de tool.

ruysschaert leerkrachten informatie

Carpoolplatform

Ruysschaert wil carpooling naar de cursussen stimuleren en helpt hun klanten hier ook in via de website. Via de applicatie bewaren ze het overzicht over de carpoolers per cursus en kunnen ze ingrijpen waar nodig.

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak