Future proof website voor Plan E

Energie efficiënt renoveren, hoe pak je dat nu best aan? Daarvoor moet je bij Plan E zijn! Zij hebben alle expertise in huis om jouw plannen tot een goed einde te brengen. Renoveren dat is niet langer stresserend, want Plan E levert een totaaloplossing. 

 Plan E

De uitdaging

De huisstijl omzetten naar een webproof design. Twee verschillende doelgroepen aantrekken, zowel professionals als particulieren. 

Het resultaat

Wanneer je door de website gaat heb je meteen het gevoel dat Plan E de partij is waarmee je in zee wil gaan voor je energierenovatie. Hoe komt dit? Doordat we call-to-actions op een doordachte manier inzetten. De illustraties bieden een meerwaarde en stralen een zekere warmte uit waardoor je kiest voor het plan van Plan E.

Plan E tips & tricks
Plan E professionals

Exclusieve artikels voor experten

Plan E is een expert in renovaties en energie. Ze inspireren en informeren graag experten met de laatste tips & tricks. We zorgden ervoor dat experts na registratie pas de artikels kunnen lezen. Zo bouw je meteen een audience op. Je kan het een beetje vergelijken met een payment wall van de krant, alleen hoef je nu niet te betalen.

Plan E technieken

Creatieve call-to-actions

Informeren moet je niet op een droge manier doen. Het zit 'm in de details. Bij Plan E werkten we de technieken en de call-to-actions illustratief uit. Door leuke hover effects creëer je meteen een unieke ervaring. De klant neemt dit zeker onbewust mee wanneer hij of zij tussen verschillende partijen moet kiezen.

Plan E call-to-action
Plan E maak je huis future proof

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak