Een gebruiksvriendelijke app voor Acasus

Nood aan inspiratie en kennis rond bouwen en duurzaam wonen? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Acasus in Veurne, het provinciaal centrum voor duurzaam bouwen en renoveren. Wij namen het digitale luik van de tentoonstelling voor onze rekening.

app design acasus

De uitdaging

Het ontwerpen én ontwikkelen van een digitale stalen module die platform onafhankelijk kan werken en gebruikt kan worden in de tentoonstelling.

Het resultaat

Een frisse gebruiksvriendelijke app die perfect aansluit bij de branding van Acasus. De bezoekers kunnen vlot alle stalen zoeken, raadplegen en ook downloaden. In mijn materialen kan de gebruiker alle stalen bewaren, mailen naar zichzelf en zo alles in 1-2-3 downloaden. Clean & straight to the point, meer moet dat niet zijn.

stalen materialen acasus
materialen tentoonstelling acasus
materialenbibliotheek acasus

Waarom kiezen voor een webapp?

Een webapp is inzetbaar op elk toestel en dat zonder complexe installatie. Je kan er ook van op aan dat je webapp goed vindbaar is via zoekmachines. Bovendien zorgt een vlot beheer vanop afstand ervoor dat je zelfs remote alles up to date kan houden.


downloaden fiches acasus
provinciaal centrum voor duurzaam bouwen en renoveren acasus

Toekomstgericht

De bouwsector omvormen tot een toekomstgerichte en duurzame sector. Hoe doe je dat juist? Door de juiste strategie en doordachte digitale tools op de juiste manier in te zetten. Stilstaan is achteruitgaan.

acasus app op mobiel en ipad
acasus materiaal fiche
acasus werkwijze
acasus tentoonstelling

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak