Een custom product-configurator met online ordersysteem voor Veisters.shop

Je ramen, deuren en poorten op maat online bestellen en eenvoudig zelf plaatsen? Dat doe je bij Veisters! Met meer dan 15 jaar ervaring zijn ze dé specialist in buitenschrijnwerk. Betaalbaar én kwalitatief, just the way we like it!

De uitdaging

De bestaande webshop was instabiel en draaide te traag waardoor conversies uitbleven.  De usability zat niet goed, waardoor bezoekers afhaakten en goedkope-ramen.com een lage ranking kreeg. Een stevig redesign & herwerking van de webshop was noodzakelijk.

Het resultaat

We schakelden de webshop een versnelling hoger zowel in gebruikservaring, vormgeving als snelheid. Ramen, deuren en poorten bestellen doe je nu in enkele klikken op Veisters.shop.

Optimale gebruikservaring dankzij meetbare data

Dankzij de oude website zijn we niet vertrokken vanuit een leeg blad, we namen heel wat learnings mee die goed van pas kwamen. Na een grondige analyse, hebben we gerichte keuzes gemaakt om de beste gebruikservaring te garanderen. 

Online catalogus

Via de nieuwe tool kan de bezoeker eenvoudig de verschillende onderdelen van ramen, deuren en poorten configureren om zo live de kostprijs te bepalen en tot online aankoop over te gaan.

De volledige tool is op maat ontwikkeld in functie van de verschillende mogelijkheden van alle producten. Als klant zie je altijd de up-to-date prijs, zelfs bij een wijziging in de verschillende onderdelen van de samenstelling. Via een handig CMS kunnen alle prijzen eenvoudig beheerd worden en opties in- of uitgeschakeld worden.

Binnenkomende bestellingen schrijven we automatisch weg in het CMS Creem en in Active Campaign die instaat voor de geautomatiseerde communicatie met de klant.

Integratie van Mollie

Van configuratie tot aankoop. Zodra een bezoeker tevreden is van zijn configuratie kan die eenvoudig overgaan tot online aankoop. De webshop beschikt over een gekende checkout-procedure die het nodige vertrouwen schenkt met de keuze voor verschillende betaalmethoden. Dankzij een naadloze integratie met betalingsprovider Mollie worden online transacties in een paar clicks veilig afgewerkt.

Veelgestelde vragen module

Goed geïnformeerde bezoekers zullen sneller overgaan tot online aankoop. Een goede FAQ module zorgt niet alleen voor een hogere conversie, het biedt daarnaast het nodige vertrouwen. Het is bovendien een aanrader om hierop in te zetten voor SEO doeleinden. Google ziet je sneller als een kwalitatieve partij wanneer je nuttige informatie brengt.

What's next?

Bij Thinline zitten we in op innovatie en zien we voor dit project nog veel mogelijkheden voor de toekomst. Als loyale partner denken we graag mee met onze klanten in functie van hun groei en mogelijkheden. Ook zin om samen jouw project te bekijken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak