Een unieke vakantiesite voor Krunsj

Krunsj biedt kwalitatieve vakanties voor kinderen en jongeren van 5 tot 18-plus. Tijdens de schoolvakanties nemen ze kinderen en jongeren mee op een onvergetelijke ervaring. Zowel de thema's als de activiteiten worden met enthousiasme en professionaliteit uitgewerkt door ervaren medewerkers.

Krunsj

Vakantieplezier voor iedereen

Krunsj wil kinderen en jongeren samenbrengen om vanuit een groepsdynamisch kader zinvolle vrijetijdsbesteding aan te bieden met kansen tot zelfontplooiing. Daartoe ontwikkelt Krunsj kwaliteitsvolle groepsvakanties en vormingen, waarin de zorg voor spel en het stimuleren centraal staan en waarbinnen we werken vanuit een ervaringsgerichte aanpak.

Krunsj wil in zijn integrale werking maximale kansen geven aan alle kinderen en jongeren, vanuit de waardering voor de eigenheid van elk individu. Daartoe ontwikkelen we de nodige expertise om in groepsverband ruimte te geven aan individuele noden waardoor we aan iedereen kansen bieden om deel te nemen vanuit een basishouding van respect voor iedereen.

Krunsj jongerenvakanties

Achter de schermen

Aan de buitenkant ziet de website van Krunsj eruit als een speelse website rond jeugdvakantie. Je vindt er tal van informatie, foto's en een overzicht van alle aankomende vakanties. Maar achter de schermen schuilt een all-in-one tool waarmee de organisatie van Krunsj hun dagelijkse werking kan uitvoeren. Zo kunnen ze via de CMS bijvoorbeeld heel eenvoudig communiceren met klanten, ook in het geval van crisiscommunicatie.

Krunsj groepsvakanties
Krunsj creatieve kindervakanties
Krunsj alpaca vakantie

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak