Service & support

Waarom zou je een webbureau als Thinline verkiezen boven een bekend e-commercebedrijf als Shopify? Bij ons kan je altijd rekenen op persoonlijke ondersteuning bij problemen en/of vragen. Ook lang na de lancering van jouw e-commerce bedrijf!

Jouw digitale partner

Bij Thinline houden we van een persoonlijke aanpak en dienstverlening. We zien onszelf graag als een digitale partner, die altijd voor je klaar staat als het nodig is. Verschillende bedrijven zoals Volvo Car Gent en Ruysschaert mogen we al jarenlang onze klant noemen. Niet alleen omdat ze zo tevreden zijn van ons eindproduct, maar ook omdat ze in ons vertrouwen en weten dat ze op ons kunnen rekenen. 

Ook als e-commercebedrijf is het hebben van een digitale partner geen overbodige luxe. Denk maar aan de mogelijks desastreuze gevolgen wanneer je webshop urenlang offline ligt of wanneer een foute prijsvermelding in het systeem is geslopen. Thinline is altijd slechts een telefoontje of e-mail van jou verwijderd. We lossen het probleem zo snel mogelijk op en kunnen je ook brieven over de eventuele oorzaak, zodat deze in de toekomst vermeden kan worden.

Overtuigd van de voordelen van een digitale partner? We bespreken het graag.

Neem contact op#Expertise


Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak