Durabrik zocht (en vond) een nieuwe digitale partner

Heb je een woondroom? Dan moet je bij Durabrik zijn! Hun slogan: bouwen begint bij mensen klopt helemaal, ze vertrekken dan ook vanuit menselijke waarden. Een huis dat moet echt een thuis worden. Dit trekken ze door naar hun medewerkers & partners, die moeten volledig hun draai kunnen vinden. 

Durabrik

De uitdaging

De oude website van Durabrik herdenken om zo hun digitale positie te verbeteren. Meer leads en een betere conversie voor de sales waren het streefdoel. 

Het resultaat

Een webdesign waarbij elk scherm nauwgezet werd overwogen en uitgewerkt in de zoektocht naar de ideale gebruikerservaring. Implementaties waar je het warm van krijgt! Een vacatureplatform, Investr, ...  We evolueerden zelfs naar een volledige stroomlijning van hun digitale communicatie, alles zit nu 100% in dezelfde herkenbare digitale branding. 

Durabrik aalst residentie carlton
durabrik woonprojecten

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal

Wist je dat Durabrik meer dan 65% mobiele bezoekers heeft? Iets wat we volledig meenamen in het ontwerp, we maken dan ook geen compromissen wanneer het over tablet of smartphone gaat. Wel leggen we een aangepaste focus, zodat het aanbod optimaal uit de verf komt. Het ontwerp en user-flow stemden we volledig af op de verschillende doelgroepen. 

durabrik woning kopen
durabrik about

Maatwerk

Bij de lancering van de site stonden de vacatures van Durabrik op een aparte site. Ze kwamen na een paar maanden met de vraag of het mogelijk was om dit in de eigen website te integreren. Ons antwoord? Geen probleem, want we ontwikkelen al onze websites zo dat elke klant een unieke oplossing krijgt. Geen templates dus, maar een custom tool op maat. Zo zijn we ook in staat om eenvoudig uitbreidingen en implementaties te voorzien.


durabrik display ads hln

Verrassende advertising die alle projecten in de kijker zet

Wanneer je site live gaat, begint het nog maar pas. Hoe zorgen je ervoor dat je site bezocht wordt en dit resulteert in conversies? Advertising is the way to go! De projecten van Durabrik die komen nu dynamisch naar je toe. De nieuwe frisse huisstijl trokken we volledig door en zo ontwikkelden we dynamische templates. Toffe animaties en een cleane lay-out die het beeldmateriaal volledig tot zijn recht laat komen zorgt ervoor dat ze meer in the picture komen. 

durabrik social advertising

+ 300 advertenties

Bij Durabrik gaat het niet om een paar ads, we verzorgen de volledige opmaak van alles dat naar buiten gaat. Zowel social ads voor Facebook en Instagram als display advertising. Onze aanpak die verleggen we telkens op basis van het gevraagde medium. Waar we op inzetten is om het verrassend, dynamisch en speels te houden. Je wil natuurlijk dat de kijker uiteindelijk overgaat tot actie of dat de ad blijft hangen. 

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak