In The Yard

Doordachte website voor businesscenter In The Yard

In The Yard is een absolute voorloper op vlak van duurzaamheid, flexibel werken en gezondheid. Diverse kantoren, een ruime parking, een toplocatie aan de E40, een binnentuin, sport faciliteiten, bar & events space om te netwerken. De ideale office space als je het ons vraagt!

De uitdaging

Hoe maak je potentiĆ«le klanten al warm voor een concept dat er in eerste instantie enkel nog maar virtueel was? 

Het resultaat

We gingen van start met het opzetten van een doordachte op maat ontwikkelde wachtpagina. Zo win je feedback in, bouw je page-ranking op en maak je potentiĆ«le klanten warm.

Achter de schermen waren we ondertussen druk bezig met het opzetten van een innovatieve website waarbij we sterk inzetten op duurzaamheid. We ontwikkelden achterliggend workspaces die opgesplitst kunnen worden volgens type (kantoorruimtes, flexplek, ...) met elk een eigen detailpagina. Een koppeling met Active Campaign en een integratie van Zapfloor waren de kers op de taart.

Integratie met Zapfloor

De integratie met Zapfloor zorgt ervoor dat de klant alle flexibele werkplekken, meeting room bookings, bezoekersbeheer, ... eenvoudig kan  beheren. Dit gaat allemaal via een beheer-app waarvan de data gekoppeld is met de website. 

Koppeling formulieren met Active Campaign

In The Yard

Op maat gemaakte website

In The Yard office space

Duurzame hosting

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak