Clean en to the point webdesign voor Tech Transfer Offices Flanders (TTO)

Tech Transfer Offices Flanders is een uniek initiatief dat de brug slaat tussen de universitaire associaties van Vlaanderen en de samenleving. TTO Flanders geeft toegang tot de nieuwste technologieën en uitvindingen van de Vlaamse onderzoekswereld.

De uitdaging

Tech Transfer Offices Flanders liet een nieuwe identiteit ontwikkelen door Soon die mooi aansluit bij het initiatief van de vijf Vlaamse universiteiten. Voor het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe website kwamen ze bij Thinline aankloppen. 

Het resultaat

Een tweetalige tech website die eruit springt door zijn eigenheid en samenwerken stimuleert. Diverse expertise domeinen, +100 experten, leden met eigen accenten en uitgelichte licenties werden in balans gebracht om instroom te genereren en kenbaarheid te versterken. 


Experts, expertises, licenties & verschillende leden

We bouwden een custom made databank voor TTO Flanders waarin de verschillen data-sources werden gebundeld. Om samenwerkingen op te zetten hebben de Vlaamse universiteiten - samen met hun geassocieerde hogescholen - eigen expertisecentra uitgebouwd. Via de website kunnen geïnteresseerden op zoek naar experts (business developers) binnen hun eigen specifiek domein en ontdekken ze de focus van elk expertisecentrum. Alle informatie kan via het contentmanagementsysteem aan elkaar gelinkt worden, waardoor TTO Flanders 100% de touwtjes in handen heeft en de juiste nuances kan leggen. Een website in beweging, want ook de wetenschap staat nooit stil.


Samenwerkingen stimuleren

TTO wil innoveren via samenwerking met de industrie en als universiteiten onderling. Via gebundelde krachten zetten de 5 Vlaamse universiteiten (Universiteit Gent, Universiteit Antwerpen, KU Leuven, Vrije Universiteit Brussel en Universiteit Hasselt) maximaal in op samenwerking en kennisdeling. Dankzij een grondige analyse en slimme UI & UX strategie zorgen we dat de verschillende doelgroepen eenvoudig contact kunnen opnemen via verschillende instroompunten. Bezoekers kunnen zich ook laagdrempelig inschrijven op de nieuwsbrief, zo blijven ze op de hoogte van alle nieuwe technologieën en nieuwtjes van de organisatie.


Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Bekijk ook onze andere cases

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak