Dynamische HR-website met impact voor De Stroomlijn

De Stroomlijn dat is het customer contactcenter van Fluvius, FARYS en De Watergroep. Er zijn vier verschillende vestigingen in: Gent, Mechelen, Hasselt en Ieper. Werken bij De Stroomlijn dat is werken bij een inclusief, open-minded bedrijf dat uitdagingen niet uit de weg gaat. 

De uitdaging

De Stroomlijn werkt al een hele tijd voor Fluvius, FARYS en De Watergroep. Allemaal bedrijven waar je al wel eens van gehoord hebt. Zelf bevonden ze zich altijd achter de schermen terwijl ze toch een ijzersterke reputatie hebben. De vraag was om meer visibiliteit te genereren op het web en om meer sollicitanten aan te trekken.

Het resultaat

Een creatieve HR-website waarbij de werknemers in het middelpunt van de belangstelling staan. We genereerden een hogere instroom van kwalitatieve kandidaten en lieten De Stroomlijn online schitteren.Leer je collega's kennen

Het is altijd spannend om te solliciteren.. én al zeker op generische vacatures. Je weet immers nooit 100% zeker hoe het er in een bedrijf zelf aan toe gaat. Bij De Stroomlijn laten we de werknemers aan het woord om hun bevindingen te delen. Zo weet je als sollicitant al veel beter waar je terecht komt en kan je proeven van de sfeer. Hiervoor bouwden we een verhalen module uit die opgedeeld kan worden per thema. 

De kracht van social media om een bereik op te bouwen

De branding van De Stroomlijn trokken we volledig door op alle social media kanalen. We verzorgen de opmaak van de posts, schrijven hier en daar copy en zijn verantwoordelijk voor het tijdig uploaden van alle content. Op deze manier kunnen mensen kennis maken met De Stroomlijn op een leuke, professionele manier en vergroten we het bereik.

Creatieve & technische partner

Creativiteit en techniek gaan bij ons hand in hand samen. Onze designers hebben kennis van het web waardoor we meteen in het juiste vaarwater belanden. Door deze overlap winnen we gigantisch veel tijd en kunnen we onze klanten veel sneller helpen. 

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak