Dynamische agency website voor Bold & Pepper

Bold & Pepper is een communicatiebureau uit Groot-Bijgaarden, ze streven naar authentieke menselijke verhalen. Een sterk strategisch en creatief team met een hart voor kwalitatieve en duurzame samenwerkingen. 

Bold & Pepper blog webdesign

De uitdaging

Het liep niet vlot met de oude website van Bold & Pepper... Thinline to the rescue! Ze hadden nood aan een betrouwbare partner die hun verhaal digitaal kon omzetten in een gebruiksvriendelijk en creatief UX en UI design

Het resultaat

Een creatief, bold totaalverhaal met veel beleving en een goed CMS. Dankzij leuke animaties komt de branding van Bold & Pepper online tot leven. Méér impact, méér conversie, méér kwalitatieve leads. 

Features op maat van Bold & Pepper

Bold & Pepper zet sterk in op storytelling, ook via podcasts. We ontwikkelden voor hen een podcast feature waarbij ze eenvoudig verschillende podcasts en afleveringen kunnen toevoegen met de nodige extra info. Toch een grote plus voor de SEO strategie.

In enkele clicks voegen ze eenvoudig nieuwe cases toe. We voorzien telkens genoeg vrijheid in het contentmanagementsysteem zodat de klant zelf de touwtjes in handen heeft.

Animaties? Yes please!

De puntjes op de i plaatsen van een website? Dat deden we bij Bold & pepper met speelse animaties. Kleine micro-interacties, loading animations, scroll-reveals, .. dit alles zorgt voor meer impact. Neem zeker een kijkje op boldandpepper.be en laat ons weten wat je denkt.

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak