Innovatieve showroom website voor Dutch Diamond Group

Met meer dan 70 jaar ervaring in hoogtechnologische toepassingen met diamant is Dutch Diamond Group dé partij om mee samen te werken. Sterke technische skills en innovatieve ideeën op alle verschillende afdelingen in het bedrijf zorgen ervoor dat ze uniek zijn in het segment.


De uitdaging

De website van Dutch Diamond Group kon een make-over gebruiken. Een verouderd gebruikssysteem en interface zorgden ervoor dat bezoekers hun weg niet goed konden vinden en de website stilstond. 

Het resultaat

We lanceerden een innovatieve showroom die gezien mag worden. We behielden de huisstijl elementen, maar gaven het een andere invulling waardoor het fris, modern en technologisch oogt. Content ingeven was nog nooit zo eenvoudig door het CMS-systeem Creem.

Dynamische voorstelling van het team

Doordat we het team van Dutch Diamond Technologies persoonlijk voorstellen, geven we de bezoekers van de website een blik achter de schermen. Via het CMS kan de klant verschillende teamleden aanmaken en gegevens toevoegen, waardoor de blokjes gericht ingezet kunnen worden om contactnamen te stimuleren.

Ontwikkeling met het oog op verdere groei

Dutch Diamond Technologies hecht veel belang aan innovatie, iets wat perfect matched met de visie van Thinline. We zorgden ervoor dat de online showroom die we ontwikkelden op termijn uitgebouwd kan worden tot een online webshop of orderplatform voor klanten. 

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak