Nieuwe website voor CFE Group, beursgenoteerde multinational

De groep CFE bouwt aan de toekomst op basis van vier activiteitspolen: ‘bouw en renovatie’ via verschillende toonaangevende en innovatieve bedrijven, ‘vastgoedontwikkeling’ via BPI Real Estate, ‘multitechnieken’ en ‘investeringen’. Deze duidelijk afgebakende activiteiten hebben hun eigen filosofie, maar vinden elkaar in een gemeenschappelijke visie over maatschappelijke waarden en uitmuntendheid. Naar aanleiding van één van de grootste transformaties van de groep kwamen ze aankloppen bij Thinline voor een nieuwe website en digitale begeleiding doorheen dit traject.

CFE Group webdesign

Internationale speler gericht op verschillenden markten

CFE Group is een industriële beursgenoteerde multinational die actief is over heel de wereld. Met het motto: 'samen bouwen aan de toekomst' zetten ze sterk in op vernieuwing, maar staan ze tegelijkertijd garant als een betrouwbare partner met stevige financiële middelen. Begin 2022 lanceerde CFE Group het nieuws dat DEME (Dredging, Environmental and Marine Engineering NV) zal splitsen van CFE Group. Dit zorgde ervoor dat de aandelen van DEME nu ook een eigen beursnotering ontvangen. Een stevige transformatie die vraagt om een betrouwbare digitale partner.

Thinline ontwikkelde een nieuwe website voor CFE Group met een flexibel & snel CMS systeem om dit nieuws te lanceren & vlot te communiceren met alle stakeholders.

CFE group website

De keuze voor Creem CMS

Om aan alle verwachtingen te kunnen voldoen kozen we voor Creem. Een snel en overzichtelijk content management systeem zonder compromissen.

Het platform werd volledig afgestemd op maat van de klant en is voorzien van de nodige integraties met externe platformen. Creem CMS gaat verder dan standaard CMS-systemen en past zich aan volgens de targets & het verhaal van de klant en niet omgekeerd. 


Live beursdata

De CFE groep brengt via de website heel wat cijfers naar buiten die we op een elegante en interactieve manier naar voor brengen. Live beursdata mag dan ook niet ontbreken, hiervoor gebruiken we Euronext Gateway. De beursdata wordt via het CMS geïntegreerd en haalt dynamisch data op bij Euronext. Op deze manier zijn stakeholders steeds op de hoogte van de actuele beurskoers.


CFE Group services

Zuivere communicatie

Bij Thinline zorgen we er altijd voor dat onze klanten één sterk aanspreekpunt hebben tijdens de volledige ontwikkeling en ook na lancering kunnen rekenen op het team. Op deze manier creëren we rust in het ontwikkelingsproces, volgen we vlot alle vragen op en geven we bijkomstig advies. We go the extra mile, want soms is de briefing niet 100% datgene naar wat de klant op zoek is. 

Wens je meer te weten over de verschillende mogelijkheden om met ons samen te werken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

CFE Group online

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak