Concept & design FloorExplorer voor Quick-step floors

Op zoek naar een vloer die perfect bij jouw stijl en behoeften past? Ga je voor een vloer met een luxueuze uitstraling of toch liever voor een echt parket?  Dan ben je bij Quick-stop floors aan het perfecte adres, wat je voorkeur dan ook is.

Floor explorer

De uitdaging

Het grote aanbod van Quick-stop floors overzichtelijk en effici├źnt bereikbaar maken. Als klant heb je momenteel geen overzicht over alle opties en loop je een beetje verloren in het ganse aanbod.

Het resultaat

Meet FloorExporer, een handige tool die inspireert, informeert en converteert. Impact maken dat doe je met creatieve UX. Binnen no-time kan je momenteel je ideale vloer vinden die perfect past binnen je eigen interieur. Niet meer scrollen door lange lijsten, maar een eenvoudige tool die je stap voor stap helpt bij je keuze.


Jouw ideale vloer floor explorer

Meer directe verkoop

Door onze goed doordachte gebruikservaring, kan iedereen op een leuke interactieve manier de vloer waar hij of zij naar op zoek is vinden. Dit zorgt ervoor de de bezoekers beter ge├»nformeerd zijn en ook dat er meer directe verkoop is. Door de vloeren meteen al in een interieur te laten zien, maken klanten ook sneller de klik hoe het er bij hen thuis zou uitzien. 

Floor explorer quick-step floors
Floor explorer jouw ideale vloer

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak