Online catalogus voor Crane Lift

Crane Lift is voor de Benelux, de invoerder voor de innovatieve Maeda minikranen. Je kan bij Crane Lift terecht voor kostenefficiĆ«nte oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen van duurzaamheid binnen de hijsindustrie. Ze vertegenwoordigen toonaangevende fabrikanten en bieden eersteklas aftersales-services. 

De uitdaging

Crane Lift bijstaan in het online verhaal en de juiste klemtonen leggen voor de opzet van een mooie en aantrekkelijke online catalogus. 

Het resultaat

Een online catalogus met een feilloze werking die in de toekomst ook eenvoudig uitbreidbaar is naar een webshop. Het webdesign geeft Crane Lift een eigen uitstraling, waardoor ze zich onderscheiden van de concurrentie. 


Veilig en vlot beheer

Creem CMS zorgt ervoor dat de website van Crane Lift Benelux veilig en vlot aangepast kan worden. Het content management platform Creem laat het project op maat van de klant groeien via diverse modules. Op deze manier kunnen we snel schakelen wanneer de onderneming van de klant groeit en de website mee moet schakelen. 

Veelzijdige catalogus

De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke opdeling van het productbeheer zorgt ervoor dat men alles meteen kan vinden. Bij Thinline ontwerpen en ontwikkelen we immers alles dummy proof. Producten kunnen via het CMS toegevoegd, verwijderd of volledig aangepast worden. Door een duidelijke opdeling kunnen bezoekers in de catalogus meteen vinden waar ze naar op zoek zijn. 

Een online catalogus vormt ook de ideale sales tool om je bij te staan in een meeting.

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak