Responsive website voor Dimitri Bael

Met meer dan 35 jaar ervaring van vader op zoon toveren Dimitri Bael en zijn team dagelijks tuinen om tot heuse praaltjes. Elk project wordt uitgewerkt volgens de persoonlijke wensen van de klant, met up to date kennis van nieuwe producten en technieken met aandacht voor het kleinste detail. Een professioneel team met heel wat ervaring, capaciteit en creativiteit in huis geven uw tuin een unieke uitstraling waarbij het buitenleven centraal staat.

Van zwembaden tot afsluitingen, van verhardingen tot tuinaanleg, Dimitri Bael zorgt ervoor dat u zorgeloos kan genieten!

dimitri bael

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk? Check!

Een duidelijke en gebruiksvriendelijke website is onmisbaar voor elk bedrijf. Voor Dimitri Bael ontworpen we een responsieve website, waar het overzicht van hun diensten centraal staat. Bezoekers ontdekken er snel en eenvoudig de mogelijkheden van de firma en kunnen zich laten overtuigen door eerdere realisaties. Aan de hand van duidelijke call-to-actions worden ze bovendien aangespoord om contact op te nemen of projecten te bekijken.

dimitri bael tuinaanleg
dimitri bael exclusieve tuinen
dimitri bael project leeuwergem

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak