Website voor kwaliteitsvolle fotografie

Sinds 1990 bouwden Ingrid en Rik hun fotozaak uit tot een begrip dat staat voor kwaliteitsvolle fotografie. Terwijl Ingrid zich bekwaamde in haar stijlvolle studiofotografie, legde Rik zich toe op de digitale beeldbewerking.

Fotostudio Ingrid Weyers

Fotograaf én studio

Van bij het begin heeft Ingrid het als fotograaf steeds als haar opdracht gezien om portretten te maken die tijdloos zijn, die de persoonlijkheid van de gefotografeerde naar voor schuiven en dus daardoor ook uniek zijn.

Ben je op zoek naar een fotostudio met topmateriaal waar je in alle rust & comfort kan fotograferen? Ook dan bij u bij hen aan het juiste adres. De fotostudio wordt verhuurd aan beroeps- én hobbyfotografen. Al meer dan 10 jaar is het voor veel van hen de 'vaste stek' geworden.

Webdesign fotograaf

Website met inschrijvingsmodule

Een moderne fotostudio kan tegenwoordig niet meer zonder een website. En dan liefst een waar klanten ook digitaal een afspraak kunnen vastleggen. Dat is niet alleen eenvoudig voor de klant, maar bespaart elk bedrijf ook heel wat administratie. Qua stijl gingen we voor een stijlvol ontwerp, waar fotografie centraal staat. De website is eenvoudig navigeerbaar, zodat klanten eenvoudig hun weg vinden naar de contactpagina's of het online reservatie formulier.

Ingrid Weyers fotografe
Ingrid weyers site design

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak