Webshop voor kappersmeubilair.be

Op zoek naar meubilair voor de inrichting van uw kapperszaak? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan kappersmeubilair.be. Dé webshop waar alles te vinden is voor je kapperszaak.


kappersmeubilair

Eenvoudig shoppen

Kappersmeubilair is een online shop met een afhaalpunt, ze hebben geen fysieke winkel en zetten dus 100% in op e-commerce. Een vlotte werking van de webshop is dus cruciaal. Door het gebruik van tags zoals nieuw, topdeal, ... kunnen ze bepaalde producten extra in de kijker plaatsen. We maakten voor de filters gebruik van  iconen, zo is de bezoeker meteen al meer geneigd om te klikken. Het is ook mogelijk om alle items te sorteren op basis van prijs of op basis van toevoegingsdatum. 


kappersmeubilair webshop

Volledig op maat

Bij Thinline gaan we voor maatwerk. Iedere klant heeft behoefte aan iets anders, de ene webshop is de andere niet. Heb je nood aan specifieke features? Dan denken we graag mee hoe we dit het best kunnen realiseren op een zo gebruiksvriendelijke manier. Extra uitbreidingen na de oplevering van het project? Daar werken we altijd graag aan mee!

kappersmeubilair baard & snor
kappersmeubilair kopen

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak