Webdesign & development voor MFYS-BLITS.

Uit de Onderzoeksgroep Menselijke Fysiologie (MFYS) aan de Vrije Universiteit Brussel is het Brussels Labo voor Inspanning en TopSport (BLITS) ontstaan. Het BLITS is een erkend keuringscentrum door de Vlaamse overheid. Je hoeft geen topsporter te zijn om er welkom te zijn, ook sportclubs of (individuele) recreanten kunnen er een inspanningstest en sportmedisch onderzoek laten uitvoeren. Bij het BLITS kan je ook terecht voor een medische screening. 


Brussels Labo voor Inspanning en TopSport

Een meertalige informatieve website

MFYS-BLITS verkoos een meertalige website, dit doen ze om internationaal goed te scoren. MFYS is deel van een Belgische universiteit en benadrukt die verankering via de Nederlandstalige en Franstalige (Brussel/2e landstaal) communicatie. De voertaal van de sector is dan weer Engels en past perfect bij het internationale karakter van de organisatie in de topsportwereld. 

Door de website ontstaan er nieuwe samenwerkingen met het veld, inspireren ze, communiceren ze over fundings, ... Het zorgt er ook voor dat er nieuwe spin-offs tussen universiteiten onderling of met bedrijven ontstaan. The sky is the limit! 

BLITS medewerkers brussel
sport BLITS
Iconen sport

Duidelijk familie van de Vrije Universiteit Brussel

We zorgden ervoor dat het webdesign ook volledig in de lijn lag van de huisstijl van de VUB. Zo maken we de bezoekers meteen duidelijk dat ze met elkaar verbonden zijn. We gaven MFYS-BLITS een professionele wetenschappelijke look en feel met toch de gewenste eigenheid. 


Nieuws BLITS-MFYS

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak