Complete rebranding voor Rollerland

Rollerland is al meer dan dertig jaar lang een echt begrip in Aalst en omstreken. En terecht, want de unieke combinatie van een indoor rolschaatsbaan en binnenspeeltuin vind je bijna nergens anders. Enkele jaren terug had het speelparadijs nood aan een volledige rebranding. Met die uitdaging gingen wij bij Thinline vol enthousiasme aan de slag!

rollerland webdesign

De uitdaging

Met meer dan dertig jaar ervaring op de teller liep Rollerland het risico om in de vergetelheid te geraken. Het ietwat oubollige imago kon wel een frisse wind gebruiken. Een complete rebranding moest het merk opnieuw onder de aandacht brengen, zodat ook nieuwe generaties het plezier van Rollerland kunnen blijven beleven.

rollerland kalender

Het resultaat

Een fris logo, speelse animaties en een overzichtelijke website blazen Rollerland nieuw leven in. De huisstijl werd compleet herdacht, wat resulteerde in nieuwe banners, uitnodigingen en zelfs speelse merchandising. En met succes, want het overdekte kinderoord leeft nu terug op als nooit tevoren.

rollerland illustraties verjaardagskaartjes
rollerland vlaggen

Vrolijk en retro ontwerp

Voor deze complete rebranding gingen we eerst aan de slag met het logo. Het voormalige stoere ontwerp maakte plaats voor een speels ontwerp met een retro touch. Op die manier werd de kindvriendelijkheid van Rollerland opnieuw benadrukt, zonder hun alternatieve kantje uit het oog te verliezen. De nieuwe huisstijl werd doorgetrokken naar de website. De vrolijke animaties zijn overal terug te vinden en wijzen je de weg in de verschillende aspecten van het speelparadijs. Naast de website werd de nieuwe huisstijl ook gebruikt in verschillende andere aspecten van Rollerland, zodat alles nu een mooi geheel vormt.

 rollerland custom illustraties

Digitale vereenvoudiging

De nieuwe website maakt alles eenvoudiger, zowel voor de mensen van Rollerland zelf als hun bezoekers. Zo kunnen kinderfeestjes nu bijvoorbeeld online gereserveerd worden in slechts enkele klikken. Op de vernieuwde website werd vooral de uitgebreide agenda extra in de schijnwerpers gezet. Deze wordt dagelijks automatisch aangepast, zodat last-minute beslissers honderd procent zeker zijn dat Rollerland die dag geopend is. Zo spelen we in op het doelpubliek, die vaak pas op het laatste moment beslist wat ze die dag met de kinderen willen doen.


rollerland speelse kalender

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak