Sint-Lievenscollege, een school in beweging

Het Sint-Lievenscollege is een Humaniora in hartje Gent. Met een geschiedenis van 150 jaar gaan ze voor kwaliteitsvol onderwijs met het oog op vernieuwing en traditie. 

Sint-Lievenscollege

De uitdaging

Het volledige aanbod van Het Sint-Lievenscollege zo duidelijk mogelijk in beeld brengen. Zorgen dat alles goed vindbaar is op de site, zodat toekomstige leerlingen en ouders zich op voorhand al goed kunnen informeren. 

Het resultaat

Een dynamische site waar ze alles wat ze ondernemen kwijt kunnen. Activiteiten, het leerfestival, infoavonden,.. Het aanbod dat digitaliseerden we volledig. We zorgden dat de doorstroom mogelijkheden meteen ook gevisualiseerd zijn wanneer je met je muis over een studierichting gaat. Geen onduidelijkheden dus over wat de opties in de toekomst zijn!


Sint Lievenscollege webdesign
Sint Lievenscollege Gent

Sint-Lievenscollege latijn

Alle vrijheid

Creem CMS zorgt ervoor dat je alle vrijheid hebt om zélf flexibel aanpassingen te maken. Het Sint-Lievenscollege hoeft ons dus niet constant te contacteren wanneer ze iets nieuws op poten willen zetten. Wij zorgen ervoor dat ze alle tools binnen handbereik hebben vanaf het begin. Een must-have in een snel veranderende wereld. 

 

Sint-Lievenscollege nieuws

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak