Biotech website voor Augustine Therapeutics

Augustine Therapeutics is een Biotech bedrijf uit Leuven dat in 2019 opgericht werd als spin-off van VIB. Het ontstaan kwam door grensverleggend onderzoek van de VIB-laboratoria van Ludo Van Den Bosch, Joris de Wit en Bart De Strooper. Het biotechbedrijf ontdekt innovatieve, eersteklas therapieën en ontwikkelt deze voor de behandeling van complexe neurologische aandoeningen met axonale disfunctie.


De uitdaging

Augustine Therapeutics dé uitstraling geven waardoor het bedrijf uit de start-up blokken schiet. Geen saaie website ontwikkelen maar echt streven naar een eigen identiteit met het oog op innovatie.

Het resultaat

Een ongezien design voor de Biotech sector, innovatief, opvallend en dynamisch. Augustine Therapeutics zet zichzelf digitaal op de kaart en gaat een mooie toekomst tegemoet. 


Investors & subsidies

Augustine Therapeutics heeft 5 investeerders: V-Bio Ventures, Ad Bio Partners, PMV, VIB, Gemma Frisius Fund. Van VLAIO (Agentschap Innoveren & Ondernemen) ontvingen ze subsidies van 1.2 miljoen euro. Deze subsidie zullen ze gebruiken voor de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen om perifere neuropathieën te ondersteunen. Dit doen ze door onderzoek te doen naar de werkingsmechanisme van selectieve HDAC6-remmers van de tweede generatie die ontwikkeld zijn door Augustine Therapeutics. 


Ontwikkeling team module

Het Leadership Team, Board of Directors en het Scientific Advisory Board kregen allemaal hun eigen categorie in de team module die we ontwikkelden. Zo is er een duidelijke opdeling en vinden bezoekers de informatie die ze nodig hebben. Elk teamlid heeft een eigen detailpagina waar bijkomende informatie geplaatst kan worden. Onderaan sporen we altijd aan om ook nog 2 andere teamleden te leren kennen. Op deze manier dompelen we de bezoeker verder onder in de expertise waar Augustine Therapeutics aan bouwt.


Thinline: Technisch sterk

Ben je op zoek naar een custom made site met specifieke modules en wil je verder bouwen ipv. telkens om de 2 jaar opnieuw te beginnen? Thinline is de partner waar je naar op zoek bent. Door onze jarenlange expertise & vlotte communicatiestijl zijn we de beste keuze om mee in zee te gaan. Geen generische templates voor ons, maar een verhaal op maat van de klant. 


Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak