Eribel: product finder & straffe employer branding

Met Meyvaert Fire, Alto Security en Eribel komen 3 sterke merken samen. Onder de Eribel-vlag, bieden ze technisch schrijnwerk aan dat mensen en middelen beschermt. Eribel is een aanspreekpunt voor aannemers, schrijnwerkers, architecten en bouwheren doorheen het volledige project.

De uitdaging

Een digitaal totaalverhaal creëren van 3 verschillende merken. Dé ideale sales tool op poten zetten, waardoor alle informatie binnen handbereik is. Eribel sterk positioneren in de arbeidsmarkt door in te zetten op employer branding. 

Het resultaat

Het volledige aanbod & technische documenten van Eribel is nu letterlijk binnen handbereik voor zowel partners, sales als klanten. We zorgden ervoor dat Eribel de juiste uitstraling heeft om online nieuw talent aan te trekken. The sky is the limit!


Employer branding? Yes please!

Klik je in de navigatiebalk op careers dan ontdek je het HR platform van Eribel. Zo kunnen kandidaten op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier kennismaken met het bedrijf en de openstaande vacatures ontdekken. Waarom kozen ze bij Eribel voor een aparte employer branding? Omdat ze voor hun personeel én nieuw talent het verschil willen maken. Open communicatie over het sollicitatieprocedure, meteen een zicht op met wie je contact gaat hebben, sterke call to actions, ... zo versterken ze zichzelf als werkgever.

Een fusie? 

Fusies zijn altijd het moment waarop mensen je site bekijken en meteen een mening vormen. Een goed uitgedachte strategie is dus een must, er komt namelijk veel meer bij kijken dan je op het eerste zicht zou denken. SEO redirects, nieuwe visuals, alle producten die overzichtelijk moeten samenkomen, ... wij waakten over het totaalplaatje. 


Salestool & kennisdatabank

Een product finder die het complete aanbod van Eribel binnen handbereik brengt voor iedere doelgroep: partners, sales en klanten. Technische fiches, DWG files, certificaten, ... alles is aanwezig. Door de duidelijke filters en zoekfunctie, kan je op een simpele manier doorheen het aanbod zoeken. Weet je iets niet? Dan is de kans groot dat je vraag op de FAQ pagina staat. Hier staan vragen die vaak terugkomen geordend per topic. We zorgden er voor dat ze dit ook op andere pagina's kunnen laten terugkomen door gebruik te maken van een widget.

In het CMS kan Eribel alles in een paar klikken opvolgen en aanpassen. Creem CMS zorgt ervoor dat alles heel intuïtief verloopt én dat er ruimte is voor uitbreidingen. 


Next steps

Meteen na de lancering van de nieuwe site, waren er al plannen voor toekomstige uitbreidingen. Na de launch stopt het immers niet, ook digitaal moet je als bedrijf inzetten op groei. Bij Thinline gaan we altijd voor lange termijn partnerships, zo bouwen we samen aan een totaalverhaal dat 100% klopt voor elke partij. 


Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak