Website & webshop voor BMA Ergonomics

Als specialist op het gebied van zitten, ontwikkelt en produceert BMA Ergonomics ergonomische bureaustoelen, 24/7stoelen, ESD-veilige stoelen en cleanroom stoelen. We waren er als partner bij van in het begin. Het was toen nog een klein merk dat gedurende de jaren de overgang maakte naar een internationaal succesverhaal. Momenteel hoort BMA bij het Zweedse Flokk. Flokk is in Europa marktleider op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van kantoormeubilair.

BMA Ergonomics

Ergonomie als uitgangspunt

Zij ondersteunen u in uw inspanningen voor het creëren van een gezonde en aangename werkomgeving voor u en uw medewerkers. Het is algemeen bekend dat ergonomie een bijdrage levert aan het welzijn op het werk. Daaraan gekoppeld betekent dit tevens een toename van de productiviteit en de arbeidsvreugde. Deze uitgangspunten liggen dan ook aan de basis voor de ontwikkeling van hun hechte stoelenfamilie: de ergonomische Axia® stoelen.

De Axia® Smart Chair is één van hun laatste innovaties en kon alweer op heel wat awards en positieve feedback rekenen. De Axia® Smart Chair monitort het zitgedrag van de gebruiker en geeft daar feedback op. Hierdoor wordt de bewustwording geprikkeld, met als gevolg dat de zithouding verbeterd en de gebruiker fitter de dag doorkomt.

Ergonomische bureaustoelen
BMA Ergonomics axia bureaustoel

Overzichtelijke productwebsite

Voor BMA Ergonomics realiseerden we een website die mooi aansluit bij de huisstijl van het merk. Op de gebruiksvriendelijke site vinden gebruikers snel hun weg. De producten werden opgedeeld in overzichtelijke categorieën, zodat je gemakkelijk het assortiment kan ontdekken. De website bevat ook een download module, waar gebruikers catalogussen en informatiebrochures kunnen terugvinden.

BMA Ergonomics bureaustoelen

Webshop

Met de BMA-shop springen zij mee op de kar van de bloeiende e-commerce. Gebruikers beslissen zelf wanneer ze wat aankopen. Transparant, comfortabel, snel en eenvoudig!

BMA Ergonomics klantenportaal
BMA Ergonomics checkout
BMA Ergonomics gezonde kantoorinrichting

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak