Restaurant Albatros: rebranding & webdesign

In een modern, licht en geraffineerd kader nodigt Restaurant Albatros u graag uit op een reis van brood tot dessert. Het prachtige zonneterras, een ruime parking achteraan, de uitstekende ligging nabij de autosnelweg en de twee seminariezalen met verschillende lunchmogelijkheden maken van Restaurant Albatros een culinair topadres om te bezoeken.

Albatros

Overtuigende website

Thinline ontwierp en ontwikkelde voor restaurant Albatros een website op maat van de zaak. We streefden een uitstraling na, die perfect aansloot bij het niveau van de zaak. De website bevat tal van informatie, van contactgegevens tot de menukaart. Alles om de bezoeker aan te zetten tot een bezoekje aan het restaurant!

Albatros reserveren

Online reserveren

We realiseerden een mooie integratie met TableFever.  De custom styling zorgt ervoor dat het reservatiesysteem naadloos opgaat in het design.

Albatros verfijnd eten

Rebranding op maat

Restaurant Albatros is al jaren een gevestigde waarde, maar had nood aan een rebranding om de puntjes op de i te plaatsen. De visie van het restaurant transformeerden we in een sprekend online verhaal. Als bezoeker begin je meteen te watertanden.

Albatros restaurant

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak