De compagnie, geanimeerde
user-friendly website

In De Compagnie komen coworking, een vergaderruimte en een architectenbureau in harmonie samen.

Animated website

De uitdaging

Onze partner Soon bezorgde ons het concept & design voor de website van De Compagnie. Wij stonden in voor de ontwikkeling van een geanimeerde user-friendly website.

Het resultaat

Een snelle multifunctionele website waar je gegarandeerd indruk mee maakt. De speelse animaties tillen de website naar een hoger niveau, zonder dat we de user-experience uit het oog verloren zijn. 

De compagnie co-working

Interaction design

We streven ernaar om de bezoeker een optimale ervaring te bezorgen doorheen de volledige site. We overtuigen door op belangrijke touchpoints te werken met subtiele interacties. Zo worden mogelijke klanten getriggerd én gaan ze sneller over tot actie.  


Krachtig contentmanagement systeem

Als CMS-systeem kiezen we voor Creem CMS. Waarom? Omdat we via dit CMS-systeem de klant alle controle in handen kunnen geven. Bovendien hoef je totaal niet technisch onderlegd te zijn om er vlot mee te kunnen werken. Dit zorgt ervoor dat de klant weinig ondersteuning nodig heeft en eenvoudig alles zelf kan beheren.

De compagnie Wetteren

Onze persoonlijke aanpak

Bij Thinline denken we graag met je mee, of het nu gaat over pixel perfect development, een creatief webdesign of een strategische analyse. Wij gaan voor 100% tevredenheid, streven naar impact én vindbaarheid. 


De compagnie vergaderruimte

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak