Kwalitatieve site voor Duet

Duet werd opgericht door Rika Ponnet en Mark Boeykens. Rika is sinds jaar en dag het bekendste gezicht binnen de organisatie. Door haar opleiding en jarenlange ervaring is ze een veelgevraagde deskundige in diverse media. Het team van Duet bestaat uit 6 mensen die allemaal universitair geschoold zijn. De consulenten die instaan voor de intakegesprekken en de bemiddeling, hebben een diploma in de humane wetenschappen. Uiteraard vormt dit geen garantie, maar het zegt wel veel over hun professionaliteit en motivatie.

Duet is in de sector van de relatiebemiddeling de ‘witte raaf': ze zijn het enige relatiekantoor dat met gekwalificeerd personeel werkt. Zo goed mogelijk afstemmen op jou en je verwachtingen, dat is hun doelstelling.

Duet Rika Ponnet
Duet relatiebemiddeling nieuws

Rika Ponnet

Rika Ponnet is in de media een goed gekend gezicht als relatie-expert. Ze schreef meerdere bestsellers: Blijf bij mij: hoe we in relaties strijden voor macht en intimiteit (2012) en Alleen met jou: de terugkeer van de romantische liefde (2018). Door haar studie in de seksuologische wetenschappen aan de KU Leuven is ze perfect onderlegd als seksuologe en relatiebemiddelaar. 

Duet blog slim zij is niet sexy

Verfijn je selectie

De leden van Duet, die kan je al anoniem ontdekken. Door onze goed uitgedachte UX kan je vlot je weg vinden tussen de diverse profielen. Filteren dat doe je op basis van gender, leeftijd, woonplaats, burgerlijke staat, ... 

Duet relaties profielen

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak