Oleon Health & Beauty - vernieuwde website

Bij Oleon Health & Beauty zijn ze van mening dat de toewijding aan hun klanten de sleutel is tot het ontwikkelen van unieke persoonlijke verzorgingsoplossingen. Als deel van het Oleon team heeft hun onderzoek geleid tot de ontwikkeling van vele nieuwe milieuvriendelijke oleochemicals met niet-toxische, niet-irriterende, volledig biologisch afbreekbare, plantaardige kenmerken.

Oleon Health & Beauty

Jarenlange ervaring heeft Oleon Health & Beauty toegestaan om een breed scala van producten voor persoonlijke verzorging te ontwikkelen om zo aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Oleon's natuurlijke chemie stelt hen in staat om innovatieve oplossingen te vinden voor specifieke applicaties in 'skin care', 'hair care', 'sun care', 'men's care', 'toiletries' en 'color cosmetics'.

De uitdaging

Enkele jaren geleden ontwikkelden we de site voor Oleon Health & Beauty. Dit jaar was het tijd voor een update door de ambitieuze groei van het bedrijf en de vernieuwing van een merk. Met verschillende internationale vestigingen, is Oleon een echt instituut om rekening mee te houden in de markt van natuurlijke cosmetica. 

Het resultaat

Een sterke digitale merkstrategie voor het vernieuwde Jolee® merk van Oleon Health & Beauty. We zorgden voor meer achterliggende opmaak mogelijkheden in het CMS-systeem, extra mogelijkheden binnen verschillende modules, een uitgebreide zoekfunctie, de downloads integreerden we binnen het login-systeem,…

Formulations Oleon Health & Beauty
Oleon Health & Beauty

Website op maat van de beautysector

Voor Oleon Health and Beauty ontwikkelden we een overzichtelijke website, waar beeldmateriaal primeert. Het design ligt compleet in lijn met de huisstijl van het merk. De website oogt niet alleen mooi, hij bevat ook tal van informatie. Deze kan via het CMS heel gemakkelijk toegevoegd en bewerkt worden door medewerkers van Oleon. 

Oleon Health & Beauty homepage

Koppeling met ExESS

We zorgden ervoor dat de website in connectie staat met het interne document management systeem. Op deze manier worden alle documenten centraal beheerd en zal de website steeds de laatste nieuwe up-to-date versies van alle documentatie & technische files aanbieden. Die synchronisatie loopt volledig automatisch en heeft bovendien een automatische herkenning van file-types, versies, taal en product. Hierdoor worden automatisch de juiste files met de juiste producten gelinkt zonder dat die link handmatig moet ingesteld worden. Wanneer een nieuw product wordt toegevoegd aan de website, dan zal die automatisch de juiste files herkennen en opnemen. Het resultaat? Een veel minder zware workload voor Oleon Health & Beauty.


Oleon Health & Beauty Jolee & search

Oleon Health & Beauty Jolee

Laat je website meegroeien

Bij Thinline gaan we voor lange partnerships. We bouwen websites dan ook altijd met het oog op uitbreidingen en groei.

Wil je plots een uitbreiding van je klantenportaal of heb je nieuwe ideeën om je site te optimaliseren? Wij denken graag met je mee & ondersteunen je in het digitale verhaal.


Oleon Health & Beauty

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak