Oleon Health & Beauty - responsieve website

Bij Oleon Health & Beauty zijn ze van mening dat de toewijding aan hun klanten de sleutel is tot het ontwikkelen van unieke persoonlijke verzorgingsoplossingen. Als deel van het Oleon team heeft hun onderzoek geleid tot de ontwikkeling van vele nieuwe milieuvriendelijke oleochemicals met niet-toxische, niet-irriterende, volledig biologisch afbreekbare, plantaardige kenmerken.

Oleon Health & Beauty

Jarenlange ervaring heeft Oleon Health & Beauty toegestaan om een breed scala van producten voor persoonlijke verzorging te ontwikkeling om zo aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Oleon's natuurlijke chemie stelt hen in staat om innovatieve oplossingen te vinden voor specifieke applicaties in 'skin care', 'hair care', 'sun care', 'men's care', 'toiletries' en 'color cosmetics'.

about Oleon Health & Beauty
Oleon Health & Beauty log in

Website op maat van de beautysector

Voor Oleon Health and Beauty ontwikkelden we een overzichtelijke website, waar beeldmateriaal primeert. Het design ligt compleet in lijn met de huisstijl van het merk. De website oogt niet alleen mooi, hij bevat ook tal van informatie. Deze kan via het CMS heel gemakkelijk toegevoegd en bewerkt worden door medewerkers van Oleon. 

Oleon Health & Beauty volledig gamma
Oleon Health & Beauty producten

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak