Ga voor geluk: een informatieve website

In Vlaanderen stappen elk jaar 1.200 mensen uit het leven. Dat zijn er dubbel zoveel dan in Nederland. 12.000 mensen hebben een poging ondernomen, en bij vele anderen blijven suïcidale gedachten malen in het hoofd. Het zijn dramatische cijfers, waar het Fonds GavoorGeluk zich niet bij neerlegt. GavoorGeluk wil depressie en suïcide in Vlaanderen helpen te voorkomen en zo bijdragen tot meer geluk in de samenleving.

Het vraagt aandacht voor mensen met groeipijnen, in de eerste plaats jongeren. GavoorGeluk richt zich daarbij op universele of primaire preventie, het wil met andere woorden alle jongeren veerkrachtig maken.

Een warme website

Een initiatief als GavoorGeluk heeft nood aan een website waar tal van informatie kan teruggevonden worden. Daarnaast mag de website zeker niet te stijf overkomen. Het gaat namelijk over een gevoelig onderwerp, waar menselijkheid centraal moet staan. Daarom werd er bewust gekozen voor een luchtige stijl met heldere kleuren en veel animatie, compleet in lijn met de huisstijl van GavoorGeluk.

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak