Geïntegreerde websites voor Heli Group

Heli stak in 1983 zijn eerste hoogtewerker in de lucht. Voor de verkoop, verhuur en service van hoogtewerkers moet je dan ook zeker bij Heli aankloppen. In de loop der jaren kwamen er verschillende afdelingen en zusterbedrijven zoals: High & Safe, Heli - Safety Academy, ... 


Heli Group hoogtewerkers

De uitdaging

We mochten niet 1 maar 3 verschillende websites voor Heli Group ontwikkelen. Een verhuur- en verkoopplatform voor Heli, een opleidingsplatform voor Heli - Safety Academy en een specifiek verkoop platform voor de afdeling High and Safe.

Het resultaat

Een knap staaltje technisch werk! Met als één van de highlights een stevig ontwikkeld verhuur- en verkoopplatform, waar je gericht het aanbod kan doorzoeken via efficiënte filters. Waar we ook fier op zijn is het opleidingsplatform, waar we een koppeling voorzagen met BeSaCC-VCA.


Heli schaarlift kopen

Verhuur- en verkoopplatform voor Heli

Heli heeft een gigantisch aanbod qua hoogtewerkers. Om door de bomen het bos nog te zien, zorgden we voor duidelijke filters in het platform. Deze kan je eenvoudig en intuïtief gebruiken om het volledige aanbod te doorzoeken. Een leuke extra dat is dat wanneer je een toestel gehuurd hebt je het zelf kan afmelden. Zo weet Heli dat ze het toestel mogen komen ophalen. Als klant ontvang je ook meteen automatisch een bevestigingsmail

Heli Safety Academy opleidingen

Een opleidingsplatform voor Heli - Safety Academy

Safety first! Dat hebben ze bij Heli - Safety Academy goed begrepen. Ze bieden opleidingen aan rond 'risicovolle taken' die relevant zijn voor verschillende jobs in de industrie-, bouw- en distributiesector.

Bij het registreren voor een cursus kan je ook meteen de materialen aankopen die je nodig hebt om de opleiding te volgen. Zo maken we het Heli en de klant een pak eenvoudiger. Wanneer ze de cursus afgerond hebben dan ontvangen ze een officieel certificaat. Hiervoor voorzagen we een koppeling met BeSaCC-VCA. Zo blijf je voor alles op het Heli - Safety Academy platform. Gaat hun certificaat bijna vervallen? Dan krijgen de  deelnemers een automatische melding.


Heli Safety Academy

Opleidingskalender

Navigeren in het opleidingsaanbod van de Safety Academy doe je op 2 verschillende manieren, je kan per topic erdoor gaan of je kan via de kalender op zoek gaan. In de kalender zie je perfect in één oogopslag welke cursussen nog beschikbaar zijn en welke al volzet zijn. Handig om te gebruiken als je last-minute op zoek bent naar een opleiding. 

Heli high and safe verhuur tijdelijke toegang

Veilig werken op hoogte met High and Safe

Op zoek naar een veiligheidsoplossing? Deze kan je huren of kopen bij High and Safe. De webshop heeft alles wat je wenst, een duidelijke flow, een heldere zoekfunctie en als klant heb je zin om contact op te nemen met de sales. 

Heli high and safe verkoop

Content ingeven = piece of cake

Je zou denken dat bij 3 verschillende websites content ingeven een full-time job is. Niets is minder waar, door Creem CMS is content ingeven heel straight forward. Je hoeft er dan ook totaal niet technisch onderlegd voor te zijn. Het voordeel is dat het modulaire systeem van Creem volledig personaliseerbaar is. Je zit niet vast aan standaarden en kunt bij ons helemaal op maat iets laten ontwikkelen. Daardoor kan je de workflow van je bedrijf vaak een stuk eenvoudiger maken. 

Heli High and Safe staalhekwerk

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak