Een website op maat van de moderne politicus!

Hoe zet je jezelf digitaal als politicus op de kaart? Daarvoor kwam CD&V bij ons aankloppen. Want de nieuwe functie van Europarlementariƫr voor Kris Peeters dat vraagt natuurlijk om een nieuwe website.

kris peeters

De uitdaging

Een news driven platform ontwikkelen, van waaruit zijn kabinet vlot kan communiceren over al het laatste nieuws. De juiste uitstraling en finesse mocht zeker niet ontbreken.

Het resultaat

Een internationaal ogende website, die Kris Peeters op de juiste manier in de kijker plaatst. Vriendelijk maar toch overduidelijk professioneel. We zorgden voor een mooi ogende integratie van de social media feed, zodat al het laatste nieuws meteen aanwezig is op de website. Een dynamische website voor een politicus!kris peeters webdesign

Less is more

Dat de CV van Kris Peeters impressionant is, dat kan je wel zeggen. Het was dus zeer belangrijk om keuzes te maken qua inhoud. We zorgden dat alles klopte door meteen over de structuur na te denken in combinatie met het design. Zo houden we altijd de vinger aan de pols en doen we geen dubbel werk.

artikels kris peeters

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak