Lm Mutplus: digitale zorg

De Liberale Mutualiteit Mutplus staat in voor de zorg van Vlaams-Brabant, Brussel Hoofdstedelijk Gewest, Waals-Brabant en Henegouwen-West. Ze zochten voor meer dan 175.000 leden naar een digitale extensie van hun dienstverlening en kwamen zo bij Thinline aankloppen.

De uitdaging

Zorgen dat Lm Mutplus ook digitaal hun dienstverlening kan aanbieden én zo nabijheid genereren bij hun leden. Want in iedere levensfase is de Liberale Mutualiteit er voor jou. 

Het resultaat

We gaven duizenden leden toegang tot het uitgebreid zorgaanbod van Lm Mutplus. Digitaal staan ze nu sterk in hun schoenen en alle leden genieten van een uitgebreidere dienstverlening. Echt een win-winsituatie!  


Herkenbaarheid

De toffe, herkenbare, speelse branding van de Liberale Mutualiteit trokken we door om zo meteen een herkenbaar gevoel te creëren. De Liberale Mutualiteit is een sterk merk, dat moet je digitaal uitspelen. Onze designers trokken dit met veel plezier door in het webdesign en hielden rekening met de verschillende doelgroepen.

Contact versterken met leden

Een digitaal platform is ideaal om je verhaal duidelijk op maat te brengen. Veel mensen hebben weinig tot geen contact met hun mutualiteit. Door het aanbod in de verf te zetten, zien leden dat er voor elke levensfase (geboorte, opgroeien, kinderen krijgen, ouder worden, ... maar ook in tijden van ziekte of ongemakkelijkheden) een aanbod voorhanden is. Hierdoor komen beide partijen vaker op een aangename manier in contact met elkaar. 


Huren en verkopen

Stel: je hebt een ongeval of een heelkundige ingreep gehad en moet revalideren. Je wil in dat geval niet meteen overgaan tot de aankoop van een duur toestel. Op de webshop van Lm Mutplus kan je naast producten kopen ook eenvoudig artikels huren. Zo verstreken ze het zorgaanbod voor hun leden en is er voor ieder lid een oplossing op maat. 


Leden krijgen voordelen

Bij de Liberale Mutualiteit zetten ze hun leden op de eerste plaats. Als lid krijg je 15% korting, want hun zorgaanbod moet beschikbaar zijn voor iedereen. In de webshop kan je deze korting verzilveren door je rijksregisternummer in de checkout in te geven. Laat je de bestelling graag leveren of kies je er toch voor om het af te halen bij één van de winkels? Geen probleem, de keuze is aan jouIn de startblokken om digitaal te groeien

Als partner denken we graag strategisch mee over de toekomst. We gaan in gesprek en zoeken uit waar je naar toe wil. De key hiertoe is om heel wat dingen in vraag te durven stellen. Wij hebben immers een frisse kijk op het volledige project. 

Op deze manier is Lm Mutplus helemaal klaar om hun klanten te soigneren met hun digitale zorgaanbod! Shoppen dat doen hun leden nu vanuit hun luie zetel, met de laptop, tablet of smartphone.

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak