Tutti Passi beleving

Tutti Passi experience stores

De belevingswereld van Tutti Passi, die moet je ervaren. Wanneer je binnen wandelt in een Tutti Passi winkel dan ga je op een inspirerende ontdekkingstocht waarin je vragen, verlangens, uitdagingen, onzekerheden,.. alle ruimte krijgen.

De uitdaging

De ontdekkingstocht die klanten ervaren in een Tutti Passi winkel ook online weergeven. De klant wou geen droge webshop, maar een echte beleving. Kennis delen, concepten die in de kijker staan,..  Een warm en welkom gevoel mocht niet ontbreken.

Het resultaat

Wanneer je de webshop bezoekt voelt de bezoeker zich meteen welkom. Zijn klanten naar iets specifiek op zoek of willen ze rustig het volledige aanbod bekijken? Door onze goed uitgedacht UX strategie vinden ze allemaal vlot de weg naar de checkout. 

Tutti Passi care & cure

Professioneel maar toch speels

De unieke visie van het bedrijf hebben we nu ook naar het scherm vertaalt. We gingen voor een mysterieus en speels webdesign. Bij Tutti Passi moet je immers niet aankomen met een alledaags design. In de webshop voel je de aanpak van een professionele webwinkel met de eigenheid van Tutti Passi

Tutti Passi webshop
Tutti Passi koppel speeltjes
Tutti Passi webshop
Tutti Passi welness producten

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak