Wonen in potuit interieur

Verrassende projectwebsite
voor Potuit

Genieten van een exclusieve woonbeleving nabij het Gentse stadscentrum, dat doe je in de groene oase van Potuit. Parkappartementen, kasteelappartementen en penthouses, echte state-of-the-art architecture. 

De uitdaging

Een sterke projectsite opzetten die toekomstige kopers informeert, inspireert én converteert. Het digitale verhaal van Potuit vormgeven. Het moest duidelijk zijn dat het een project van Istoir is, maar toch met een unieke twist. 

Het resultaat

It's all in the details, elegantie is hier troef! Je wordt helemaal meegezogen in het klassevolle verhaal van Potuit. Overtuigen we met deze site ? Wij vinden alvast van wel! 

Wonen in Potuit Sint Amandsberg kasteelappartementen

Sterke digitale positionering

Tegenwoordig kan je er niet meer omheen, om je project echt te laten schitteren moet je inzetten op het online verhaal. Met een sterke strategie zorg je ervoor dat kwalitatieve leads binnenstromen. Op iedere pagina plaatsten we een minimalistisch contact formulier, om zo de contactname extra te stimuleren. Door telkens te werken met een andere call-to-action blijft het op iedere pagina relevant en inspireren we de bezoeker.


Wonen in het groen vlakbij Gent

Exlusief wonen in Gent

De juiste uitstraling

Hoe val je op ten opzichte van je concurrenten? Dit doen we door een uniek design te ontwikkelen dat de juiste doelgroep aanspreekt, zo spring je er in positieve zin bovenuit. Een huisstijl omzetten naar een gebruiksvriendelijke webdesign dat doen we met veel vakkundigheid. Iets wat voor print werkt, heeft immers  vaak niet hetzelfde effect online. Het concept dat moet ook volledig kloppen, tot iets kleins zoals de animatie van een call-to-action. 


Eenvoudig beheersysteem

Creem cms zorgt ervoor dat de website vlot aangepast kan worden. Een krachtig platform, waarin heel wat mogelijkheden zitten. Gebruiksvriendelijkheid en personalisatie staan voorop. Elke site ontwerpen we immers volledig op maat.

In erfgoed wonen Istoir
Wonen in Sint-Amandsberg

Digitale partner

Bij Thinline stoppen we niet wanneer je site live staat. We denken graag mee aan mogelijke uitbreidingen / verbeteringen in de toekomst. Een specifiek platform voor klanten? Wij gaan graag een uitdaging aan en zien erop toe dat het volledige plaatje van A tot Z klopt.

Potuit parkappartementen

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak