Camino: 12 bedrijven, één overkoepelende site

Camino dat is een ambitieuze, duurzaam groeiende groep die innovatieve woonoplossingen creëert. Onder Camino zitten twaalf bedrijven waar meer dan 290 experten werken.

camino

De uitdaging

Het creëren van een overtuigende groepssite, waarbij alle twaalf merken samenkomen. Camino mee ondersteunen in hun duurzame groei en innovatieve oplossingen aanreiken.

Het resultaat

Een innovatieve overkoepelende site die meteen duidelijk maakt waar Camino voor staat. Getuigenissen van partners, werknemers en klanten zorgen voor tastbare referenties, waardoor je geloofwaardigheid creëert en ook verbondenheid stimuleert binnen de groep. Instroom voor nieuwe partners, facts & figures en een dynamische nieuwspagina,… We bouwden ook het jobs platform uit door een implementatie met HR Organizer, waardoor alles door de HR dienst goed opgevolgd kan worden. 


caminogroep vacatures

camino onthaal

Solliciteren was nog nooit zo makkelijk

Camino kwam met de vraag om de verschillende vacatures van alle bedrijven te groeperen op één site. We bouwden een overkoepelend vacatureplatform met straffe integraties zoals HR Organizer. Zo zorgden we ervoor dat het HR team veel minder stappen moet herhalen om een vacature online te plaatsen. Een digitale HR-strategie op maat van een sterk groeiende groep. 


camino partner worden

Bouwen aan de toekomst

Je uitstraling online, daar moet je in investeren. We ontwikkelden een strak ontwerp voor deze dynamische website met toch net dat tikkeltje extra. Bij een bedrijf waar mensen centraal staan, valt alles in dit ontwerp mooi samen. Geen slappe sales, maar de werknemers die 100% in de spotlight staan zo creëer je een sterke groep!


camino site design
camino about

Online innovatie

In sterk veranderende tijden is het de kunst om op zoek te gaan naar online innovatie. Stilstaan dat is nu eenmaal achteruitgaan. Samen met Camino gaan we deze uitdaging ten volle aan, the only way is up!

We zijn dan ook heel trots om als digitale partner mee te mogen bouwen aan de straffe verhalen van alle bedrijven onder de Caminogroep. 


camino in the yard

Wij staan alvast te popelen voor een volgende uitdaging!

Contacteer ons

Ook goesting om samen te werken?

Maak een afspraak